volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Krško

FOTO: Step plesalci potrdili odlično formo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
10.11.2015 07:03

V Dobravi pri Ljubljani je v nedeljo potekal prvi pokalni turnir v modernih tekmovalnih plesih v novi sezoni 2015/16, ki se ga je udeležilo 9 članov PK LUKEC iz Krškega.

Tokrat so se tekmovanja udeležili samo step plesalci mladinskih in članskih kategorij, ki so na tekmovanju preverjali svojo formo pred prihajajočim svetovnim prvenstvom. V kategoriji step solo mladinci sta tekmovala Alen Halilović in Tomy Gaberšček Škoda in si priplesala 1. in 2. mesto. Med solo mladinkami je prav tako na najvišjo stopničko stopila Lena Škoda. Mladinci so tekmovali še v kategoriji step trio, kjer je skupina Sound Warriors, ki jo sestavljajo Alen Halilović, Tomy Gaberšček Škoda in Erazem Brinovec osvojila prav tako 1. mesto.

Med članskimi pari sta 1. mesto osvojila Brina Lukež in Luka Vodlan, 2. mesto pa Sara Jurkas Omerzo in Dana de Costa. Edina kategorija, kjer Lukečevi step plesalci tokrat niso slavili je bila med članskimi solistkami, kjer je Sara Jurkas Omerzo za las zgrešila zmago in pristala na 2. mestu, 3. mesto je osvojila Brina Lukež, 5. mesto pa Dana de Costa.


Odlični rezultati in zmage v skoraj vseh kategorijah so odlična popotnica za prihajajoče svetovno prvenstvo, ki bo prvi teden v decembru v nemški Riesi.