franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Kostel

FOTO: Urejeni Kostel

Piše: Radio Krka

Čas objave:
15.11.2015 14:36

Na letošnji že 21 razpis Turistično športnega društva Kostel za najlepše urejeno okolico hiše v akciji Moja dežela lepa in urejena, ki poteka v okrilju Turistične zveze Slovenije , se je prijavilo več kakor devetdeset krajanov občine Kostel. Na sklepni prireditvi v Osnovni šoli Fara so razglasili najboljše.

Komisija, ki jo je vodil Marko Mikuletič iz Alboretuma Volčji Potok, je prvo mesto prisodila domačiji Martin (Danica in Martin Ožbolt iz Vasi, drugo družini Koleta iz Padovega tretje pa družini Trdin iz Drežnika . Dr. Stanko Nikolič, Predsednik TŠD Kostel, se je takoj po prisrčni recitaciji treh učencev OŠ Fara zahvalil za pomoč in sodelovanje predstavnikom Razvojnega centra Kočevje Ribnica , ki je v letošnjem letu uspešno zaključil projekt pridobivanje projektne dokumentacije za obnovo visečih mostov na reki Kolpi in bil vpet v meddržavni projekt Življenje brez meja, med Slovenijo in Hrvaško.

»Ponosen sem na večletno prizadevnost naši krajanov, ki skrbijo za ličen zgled svojega bivalnega okolja. Skorja dve tretjini vseh prebivalcev je vključenih v to , recimo, tudi tekmovanje , » je poudaril dr. Nikolič. Po končanemu uradnemu delu se je nadaljevalo družabno snidenje.

Marko Mikuletič o urejenosti


Marko Mikuletič pohvalno o akciji