pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Novice Metlika

FOTO: V Metliki Občinsko gasilsko tekmovanje 2015

Piše: Radio Krka

Čas objave:
16.09.2015 13:56

Minulo soboto je v Križevski vasi potekalo tekmovanje Gasilske zveze Metlika za leto 2015 na katerem je sodelovalo 43 ekip iz 16 gasilskih društev.

V lepem vremenu je več kot 400 gasilk in gasilcev prikazalo odlične nastope. Najmlajši so pri šestih letih okušali veščine gasilstva, najstarejši tovariši in tovarišice pa so s ponosom pokazali kaj znajo in zmorejo.

"Z veseljem ugotavljamo, da so bili doseženi odlični rezultati, ki so dobra popotnica za tekmovanje gasilske regije Bela krajina, ki bo 17. oktobra v Črnomlju, na katero so se uvrstile prve tri ekipe iz posamezne kategorije,"
so sporočili iz Gasilske zveze Metlika in dodali, da so rezultati odraz trdega dela in prizadevnosti članov, strokovnosti mentorjev ter podpore vodstev društev. Svoje prispevata tudi sreča in trema.

Tekmovanje GZ Metlika 2015 so poleg rezultatov in lepega vremena zaznamovali tudi odlična organizacija, za kar zahvala gasilcem PGD Križevska vas, urejenost tekmovalnih enot, profesionalnost sodniškega zbora in vodstva tekmovanja, za kar vsem iskrena hvala in čestitke za opravljeno delo.

"Ekipam, ki bodo Gasilko zvezo Metlika zastopale na regijskem tekmovanju pa želimo uspešno pripravljalno obdobje ter srečno,"
so še sporočili.