volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Črnomelj

FOTO: V vsak dom sliko

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.06.2016 14:20

V Glasbeni šoli Črnomelj je bila včeraj v sklopu Jurjevanja otvoritev prodajne razstave V VSAK DOM SLIKO. Idejo prodajne razstave so pri Artoteki razvili skupaj z obiskovalci razstav, ki so potožili, da si težko privoščijo nakup likovne umetnine.

Posledično so se odločili, da nekaj njihovih del ponudijo cenovno ugodnejše, kot bi sicer za njih odšteli v galerijah. "Želimo, da bi imel vsak doma vsaj kakšno likovno delo in si s tem prijetneje oblikoval svoj dom. Veseli smo, da so v Beli krajini ljudje, ki cenijo in podpirajo likovno kulturo. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili naši županji, Mojci Čemas Stjepanovič za uradno otvoritev razstave, Gregorju Jevščku iz RIC Bela krajina in Viti Jankovič za pomoč pri iskanju razstavnega prostora, Silvestru Mihelčiču, ravnatelju Glasbene šole Črnomelj za razstavni prostor, Ireni Plut, direktorici Kulturnega centra Semič za izposojo stojal in Robertu Glazerju za tisk in fotografijo," so zapisali v KUD Artoteka.

Otvoritev razstave je bila uspešna in nad pričakovanji. Nekaj del se je prodalo, nekaj jih je rezerviranih. Vendar slik ne bo zmanjkalo, ker bodo ponudbo glede na povpraševanje še povečali. Prodajna razstava slik bo na ogled v času Jurjevanja, med 14.00 – 20.00 uro, v medioteki v Glasbeni šoli Črnomelj.