profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Metlika

FOTO: Z roko v roki že 45 let

Piše: Radio Krka

Čas objave:
04.03.2013 11:02

Društvo Sožitje za pomoč osebam z motnjami v duševnem razvoju za Belo krajino je sinoči v Kulturnem centru v Semiču pripravilo dobrodelni koncert z naslovom Z roko v roki in hkrati proslavilo 45-letnico delovanja.

Na koncertu so zbrali 5.425 evrov, ki jih bodo porabili za delo v društvu. Ob tej priložnosti so Heleni Domitrovič, ki je že tretji mandat predsednica belokranjskega Sožitja, izročili posebno zahvalo.

Koncerta so se udeležili tudi predsednica zveze sožitja Slovenije Katja Vadnal, poslanka v DZRS Renata Brunskole, županja Semiča Polona Kambič, županja Črnomlja Mojca Čemas Stjepanovič in župan Metlike Darko Zevnik.

Na koncertu so nastopili: Simbolični orkester iz Ljubljane, učenci OŠ Milke Šobar Nataše Črnomelj, varovanci Varstveno delovnega centra Črnomelj, vokalna skupina Gallina iz Ljubljane, absolutni svetovni prvak na diatonični harmoniki Martin Težak s svojim umetniškim mini orkestrom Maestro-FOR-Te H6 iz Metlike, folklorna skupina OŠ Belokranjskega odreda Semič, ansambel Stopar iz Mengša, orientalska plesna skupina Masal iz Bele krajine in osrednji gosti koncerta Prifarski muzikanti.

Polona Kambič o koncertu


Ružnič o koncertu