pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Novice Novo mesto

FOTO&VIDEO: Dom je prostor udobja in sproščenosti

Piše: Radio Krka

Čas objave:
09.10.2015 13:40

Novomeški Harvey Norman praznuje 5. rojstni dan. Ob tej priložnosti so pripravili veliko otvoritev prenovljene trgovine ter zabavo za male in velike. Obiskovalce med drugim čakajo popusti kar do 70%, degustacija vin Zajc, pokušina palačink, dobrote z žara, karaoke in poslikava obraza. /OGLASNO SPOROČILO/

Priložnost za odprtje prve trgovine Harvey Norman v Ljubljani je prišla leta 1999, delovati pa je začela tri leta kasneje. Drugo trgovino v Kopru so odprli septembra leta 2006, avgusta leta 2009 so odprli tretjo trgovino v Celju, oktobra leta 2010 pa še v Novem mestu. Leto kasneje je sledilo odprtje pete trgovine, in sicer v Mariboru ter istočasno še prve trgovine na Hrvaškem v Zagrebu.

Harvey Norman Novo mesto

Trgovina Harvey Norman v Novem mestu je odprla svoja vrata 5. oktobra 2010 s pestrim festivalom, ki je potekal kar tri dni. Obiskovalci lahko od takrat obiskujejo prenovljeno zgradbo, ki je pred prihodom Harvey Normana kvarila izgled novomeške vpadnice. Obiskovalci si v trgovini lahko ogledajo vse razstavljene izdelke, blago pa vedno lahko kupujejo po znižanih cenah, ki veljajo za vse izdelke za dom.

Harvey Norman stremi k široki ponudbi v moderno opremljeni trgovini, dobri kvaliteti po sprejemljivih cenah in predvsem k odlični postrežbi. Kot poudarja Biljana Kovačevič, produktni vodja oddelka spalnic za Slovenijo, v ta namen za zaposlene prirejajojo stalna izobraževanja, saj je za kupce izredno pomembno, da lahko v Harvey Normanu dobijo vse za njihov dom. Njihovi prodajalci so strokovnjaki na svojem področju, saj stremijo k temu, da imajo najboljše prodajalce in jih tudi obdržijo, saj je pri njihovem delu ob toliko različnih artiklih potrebno imeti ogromno znanja. Kot še dodaja Kovačičeva poskušajo imeti vedno več artiklov na zalogi, vsa ostala ponudba pa je na voljo po naročilu.

Harvey Norman in družbena odgovornost

Harvey Norman je družbeno odgovorno podjetje. V ta namen vsako leto sodelujejo pri lokalnih aktivnostih ter organizirajo različne akcije za kupce. Decembra 2011 so skupaj z Območnim združenjem RK Novo mesto pripravili dobrodelno akcijo Naredimo december najtoplejši mesec v letu. V združenju so poiskali osem socialno šibkih družin, ki so sprejele donacijo v obliki izdelkov iz našega programa. Pomagali so družinam, ki so zaradi različnih vzrokov (npr. bolezni otroka, brezposelnosti, številčnosti družine z nizkimi dohodki ali naravnih nesreč) prikrajšane za običajno, človeka dostojno življenje.
Najmlajše so tisto leto v Harvey Normanu obiskali Božiček, Smrkci, Mladi Dolenjci, orkester Pustotnik in Pika Nogavička. Poskrbljeno je vsako leto tudi za brezplačno fotografiranje z Božičkom in skromnim darilom za naše malčke ob novoletnem času.

Vsako leto sodelujejo na poletnih novomeških večerih, letos so skupaj z iniciativo Grem v mesto pripravili razstavo pohištva in spalnic na Glavnem trgu v Novem mestu, saj slogan grem v mesto sovpada z njihovim sloganom Gremo v Harvey Norman. Tovrstni dogodki za oživitev Novega mesta podpirajo in jim je kot družbeno odgovornemu podjetju v čast sodelovati pri tovrstnih dogodkih.

Zakaj so se odločili za prenovo?

Biljana Kovačevič, produktni vodja oddelka spalnic za Slovenijo: “Tako kot mi sami rabimo kdaj preobrazbo in novo obleko je prav tudi, da vsake toliko časa trgovina spremeni svoj videz in postane še bolj privlačna za obiskovalce kot tudi za nas same. Trgovina je še vedno ostala v velikosti 3800 kvadratnih metrov. Harvey Norman Novo mesto je sicer najmanjša trgovina v Sloveniji in prav iz tega razloga ima poseben čar. Pohvali se lahko z izjemno velikim številom atraktivnih in strankam uporabnih izdelkov. Novomeška trgovina ima dva nadstropja z oddelki računalniške in avdio video opreme, bele tehnike, malih gospodinjskih izdelkov, pohištvom, spalnicami in kuhinjami. Ob prenovi so celoten oddelek spalnic premaknili v zgornje nadstropje, obenem pa v spodnjem nadstropju povečali oddelek pohištva. Iz tega razloga imajo kupci še večjo izbiro na še večjem razstavnem prostoru. Na oddelku spalnic je na voljo nekaj novih spalnic, postelj in vzmetnic, na oddelku pohištva pa so razširili program dnevnosobnih sestavov in prestižnih sedežnih garnitur.”

Danes in jutri se bo v Harvey Normanu Novo mesto ponovno dogajalo:

- zabava za male in velike
- poslikava obraza in karaoke na oddelku zabavne tehnologije v petek od 16. ure dalje
- veliko ugodnosti , do 70% popusti
- degustacije na oddelkih
- predstavitev kmetijske šole Grm s svojimi izdelki
- dobrote z žara po simbolični ceni 1,99 €
- živa glasba z ansamblom Simona Ceglarja v petek
- torta v petek ob 17. uri

Mojca Mesojedec iz Harvey Normana - prvič


Mojca Mesojedec iz Harvey Normana - drugič


Mojca Mesojedec iz Harvey Normana - tretjič


Mojca Mesojedec iz Harvey Normana - četrtič


Mojca Mesojedec iz Harvey Normana - šestič


Mojca Mesojedec iz Harvey Normana - petič


Praznovanje v novomeškem Harveyju