viktor-orban, robert-golob Svet24.si

FOTO: Orban in Golob ob prihodu na kosilo brez ...

tempest, bojno-letalo Svet24.si

Zahodne sile s skupnim razvojem novega, naprednega...

damjan-žugelj Necenzurirano

NPU preiskuje tajno bazo podatkov za SDS

bostjan turk luka mesec pl Reporter.si

Boštjan M. Turk na bizarnem referendumskem ...

doncic dallas 22 Ekipa24.si

Uh, je bil besen! Dončić v podaljšku znorel ...

Enzo Hrovatin Njena.si

Poslovil se je avtor pesmi Solinar Enzo Hrovatin

Albert Riera Ekipa24.si

Takšnega ga še niste videli! Besni Riera udaril ...

Novice

Generali v Kranjski Gori za dober namen

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
15.03.2022 11:56

Zavarovalnica Generali je kot pokrovitelj pokala Vitranc in Grubinega memoriala na petkovem dobrodelnem veleslalomu na smučišču Kekec za Grubo v ciljni areni postavila prav posebno tablo.

Na njo so se podpisali tekmovalci, vsak podpis pa je pomenil donacijo 10 evrov za družino v stiski. Med njimi so bili številni znani obrazi iz sveta športa in zabave – Felix Neureuther, Jure Košir, Bernard Vajdič, Mitja Dragšič, Tomi Meglič in Grega Skočir. Skupaj je Generali družini v stiski letos pomagal z donacijo 2.000 evrov, ki jo je s simboličnim čekom Domnu Mavriču in Reneju Mlekužu predala Monika Povšič, vodja oddelka za tržno komuniciranje in upravljanje s sponzorstvi v zavarovalnici Generali. »Najlepše je, ko sredstva zberemo res za tiste, ki jih najbolj potrebujejo. Ko vidiš njihove iskrice hvaležnosti v očeh, je to nepozaben trenutek,« je povedal Rene Mlekuž, gonilna sila dogodka. 

Dobrodelnega veleslaloma se je udeležilo več kot 150 smučarjev in smučark na snežni strmini smučišča Kekec. Prvi se je po smučišču spustil Felix Neureuther, sledila sta Jure Košir in Mitja Dragšič, s štartno številko 1 pa se je na progo podal Maks Grubelnik, sin Draga Grubelnika. Dobrodelni veleslalomski dogodek Grubin memorial, ki poteka na predvečer dvodnevnih tekem svetovnega pokala Vitranc, je zdaj že tradicionalna uvertura v smučarski praznik v Kranjski Gori. Njegovi organizatorji so za družine v stiski v minulih šestih letih zbrali skupno že 60 tisoč evrov pomoči. Tudi letos so s skupnimi močmi zbrali že 15 tisoč evrov, s katerimi bodo pomagali Jesenškovim iz okolice Litije. Če želite, lahko pomagate tudi vi in še vedno donirate: https://lnkd.in/d4h7MrJ7

Zavarovalnica Generali pa je poskrbela tudi za lepe spomine gledalcev 61. pokala Vitranc, ki so prišli spodbujat Žana Kranjca in ostale smučarje. V spomin na letošnjo tekmo svetovnega pokala jim je omogočila fotografiranje na zmagovalnem odru, kjer jih je na eni od stopničk čakala silhueta olimpijskega podprvaka, ki je ta konec tedna osvojil dvakrat deseto mesto. Na ciljnem prizorišču je v dveh dneh na podij stopilo nekaj sto obiskovalcev, ki so v spomin prejeli fotografijo s smučarjem, animatorji pa so poskrbeli tudi za veselje otrok. Med obiskovalce so razdelili preko 500 nagrad.

GENERALI, d. d., ki je v Sloveniji prisotna od leta 1997, je vodilna mednarodna zavarovalnica v Sloveniji in del Skupine Generali. Skupina Generali je eden največjih svetovnih ponudnikov zavarovanj in upravljanja premoženja. Ustanovljena je bila leta 1831, prisotna je v 50 državah sveta, s skupnim prihodkom od premij, ki je v letu 2019 presegel 69,7 milijard evrov. S skoraj 72.000 zaposlenimi po vsem svetu in 61 milijoni strank ima Skupina vodilni položaj v Evropi in vedno bolj pomembno pozicijo na trgih Azije in Latinske Amerike. V Avstriji, Srednji in Vzhodni Evropi ter Rusiji deluje Skupina preko svoje regionalne pisarne v Pragi. V 13 državah, tudi v Sloveniji, je ena izmed treh glavnih zavarovalnic. Generalijeva ambicija je postati vseživljenjski partner svojim strankam, ki ponuja inovativne in prilagojene rešitve zahvaljujoč edinstveni prodajni mreži.