IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Novice

GoOpti odslej tudi v Novem mestu

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
08.04.2024 07:00

GoOpti, vodilni ponudnik zanesljivih in cenovno ugodnih prevozov na letališče pri nas, je med svoje redne relacije v aprilu dodal Novo mesto. Odslej lahko torej tudi iz dolenjske prestolnice enostavno potujete na letališča v okolici, kar je odlična novica za vse, ki se na potovanje z letalom odpravljate v času prvomajskih in poletnih počitnic.

GoOpti nudi najnižje cene za hitro, udobno in prijetno skupinsko ali zasebno vožnjo do izbrane destinacije, ki lahko vključuje tudi vstop ali izstop na vašem domačem naslovu, in to 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Pohvalijo se lahko z ekipo usposobljenih, izkušenih in prijaznih voznikov, ki ob podpori tehnične ekipe, ne glede na stanje na cestah in vremenske razmere, poskrbi, da na cilj vedno
pridete pravočasno.

Do letališč se lahko na novi relaciji odpeljete po zares odličnih cenah:

  • Novo mesto - letališče Ljubljana od 9 €
  • Novo mesto - letališče Zagreb od 9 €
  • Novo mesto – letališče Benetke od 26 €
  • Novo mesto – letališče Trst od 19 €

Kako rezervirati GoOpti?

GoOpti prevoz enostavno rezervirate in plačate na spletni strani https://www.goopti.com/sl/, kjer lahko čas odhoda in prihoda prilagajate glede na vaše želje. Ne pozabite, da si lahko prevoz naročite tudi od doma oz. iz poljubnega naslova. Idealno je, da prevoz do letališča rezervirate vsaj 2 - 3 tedne pred želenim dnem potovanja, oziroma takoj po nakupu letalske karte. Na ta način si boste zagotovili najugodnejšo ceno GoOpti prevoza.

Vaši rezervaciji lahko dodate tudi paket Popolna brezskrbnost, ki vam prinaša ogromne prihranke, če bo šlo na poti slučajno kaj narobe. O čem govorimo? Če zamudite let, ker je vaš GoOpti prevoz zaradi nepredvidljivih dogodkov zamujal, vam Goopti poišče in kupi novo letalsko karto. Organizirajo vam tudi nov prevoz, če je vaš let prestavljen ali ima zamudo. 

Torej, da se izognete dodatnim stroškom in nevšečnostim v primeru nepričakovanih dogodkov, svojemu prevozu ob rezervaciji dodajte storitev Popolna brezskrbnost.

Stroškovno učinkovit in okolju prijazen način potovanja

Z združevanjem potnikov in optimizacijo sedežev v vse smeri voženj GoOpti skrbi, da je na cesti manj vozil. Obenem boste z izbiro GoOpti prevoza prihranili do 70 % izpustov, kot če bi potovali sami z osebnim avtom. Torej, gremo skupaj na letošnje počitnice. 

Poleg običajnih prevozov na letališča in v večja mesta vas lahko GoOpti odpelje tudi drugam. 

Preverite vse GoOpti storitve na njihovi spletni strani.