profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Novo mesto

Janša pred obiskom na Vašem kanalu

Piše: Radio Krka, STA

Čas objave:
23.10.2012 05:15

Predsednik vlade Janša in gospodarski minister Žerjav bosta z obiskom brežiškega podjetja Kovis danes popoldne začela obisk vlade v Posavju in Zasavju, ki ga bo premier z okrepljeno vladno ekipo nadaljeval v sredo. Še pred tem se bo Janša v Novem mestu pogovarjal tudi na televiziji Vaš Kanal.

V okviru sredinega obiska se bodo predsednik vlade Janša in ministri najprej na brežiškem Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino v Brežicah sešli na delovnem posvetu vlade, v popoldanskem delu obiska pa bosta v Delavskem domu v Zagorju ob Savi in Kulturni dvorani v Sevnici potekali ločeni srečanji z župani, gospodarstveniki, poslanci in državnimi svetniki zasavske ter posavske regije.

V Zasavskem muzeju v Trbovljah bodo v sredo popoldne priredili tudi novinarsko konferenco, na kateri bodo premier Janša, minister za infrastrukturo in prostor Zvonko Černač ter minister za kmetijstvo in okolje Franc Bogovič spregovorili o razvojnih izzivih, priložnostih regij ter drugih aktualnih temah, s katerimi se v obiskanih regijah srečujejo posamezni deležniki.


Predsednik vlade, ministri in državni sekretarji bodo imeli v Posavju ter Zasavju tudi številna ločena srečanja glede na svoja področja delovanja, obisk navedenih regij pa bodo v Zagorju ob Savi zaključili z večerno prijateljsko nogometno tekmo med ekipama predstavnikov vlade ter predstavniki Zasavcev in Posavcev.