stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Novice

Kino se vrača na novomeški Glavni trg!

Piše: oglasno sporočilo

Čas objave:
16.08.2022 10:50

Od četrtka do nedelje si bomo ogledali filme Kajmak in marmelada, Umor na reki Nil, Glavni junak in Gremo mi po svoje. Pričetek projekcije vsak dan ob 20:30. Vstop prost!

Četrtek, 18. 8. 2022 - Kajmak in marmelada
Zgodba govori o paru z dna družbene lestvice. Govori o sumljivih poslih, v katere se zaplete on, da bi zaslužil denar in osrečil njo... V glavnih vlogah igrata Tanja Ribič in Branko Đurić Đuro, ki je film tudi režiral, gostujoči igralec pa je tudi Dragan Bjelogrlić

Petek, 19. 8. 2022 - Smrt na Nilu (Death on the Nile)
Kenneth Branagh se vrača kot režiser in detektiv Hercule Poirot v priredbi istoimenske klasike Agathe Cgristie, ki si je zaslužila naziv enega njenih najboljših romanov. Vstopnico za to morilsko popotovanje po Nilu si je prislužila tudi Gal Gadot, poznana po glavni vlogi v globalni uspešnici Čudežna Ženska. Mlada, bogata in čudovita Linnet Ridgeway ima pravzaprav vse. Tisto, česar nima, vzame! Na primer zaročenca svoje najboljše prijateljice Jackie. Ko se Linnet in njen novi izbranec odpravita na medene tedne s popotovanjem po reki Nil, nič ne more zaščititi Jackie pred njenimi demoni. In nihče, niti zloglasni detektiv Hercule Poirot, ne more preprečiti zločina iz strasti.

Sobota, 20. 8. 2022 - Glavni junak (Free guy)
Bančni uslužbenec po imenu Guy (Ryan Reynlods, Deadpool) spozna, da je v resnici stranski lik v Open-World igri z imenom Svobodno mesto (Free City), ki bo kmalu ostala brez povezave.

Nedelja, 21. 8. 2022 - Gremo mi po svoje
Aleks s taborniškimi prijatelji tabori ob Soči. Starešina preresno jemlje taborništvo in vzgojo otrok in s tem povzroča številne komične zaplete. To, da se fantje bolj kot za taborniški red in veščine zanimajo za sosednji, športno umetniški tabor, kjer so večinoma prav luštne punce, h disciplini ne pomaga. Mnogi zabavni in čustveni zapleti med zanimivimi otroškimi in odraslimi liki se odvijejo na osupljivo lepih lokacijah triglavskega narodnega parka in stkejo himno naravi, čisti otroški duši, zdravi pameti, ljubezni, humorju in optimističnemu pogledu na življenje.

Vstopnine ni!

Dogodek podpira Mestna občina Novo mesto.

Partnerji v projektu: Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto, Društvo novomeških študentov