belgijski f-16 Svet24.si

Lavrov zopet grozi: "Zahod se igra z ognjem!"

bagr Svet24.si

Jure je po nevesto prišel kar z bagrom

sdv-udba Necenzurirano

Strašijo nas z Udbo, sami pa so izumili tajno ...

tina gaber robert golob m24 Reporter.si

Konec medenega leta v golobnjaku: revizija prvega ...

pogacar roglic Ekipa24.si

Pogačarja 'obtožili', da ni čestital Rogliču, ...

dr Odkrito.si

Dr. Rashid Buttar - NEPOJASNJENA smrt zdravnika, ...

roglic doncic Ekipa24.si

Roglič navdušil tudi Luko Dončića! Glejte to ...

Novice NM/Brež

Kje ne bo elektrike ali vode?

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.10.2017 08:14

Na nekaterih območjih Dolenjske, Bele krajine in Posavja bo danes motena oskrba z vodo in elektriko, na območju Brežic je potrebno vodo pred uporabo prekuhati.

DOLENJSKA in BELA KRAJINA:

Kje ne bo vode?

Komunala Novo mesto sporoča, da bo danes od 08. do 15.ure motena oskrba s pitno vodo v naselju Postaja v občini Mirna Peč,.

Kje ne bo elektrike?

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško nadzorništvo Mokronog sporoča, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje HOM VAS danes med 8.00 in 12.00 ter na območju transformatorske postaje JELŠEVEC izvod STRMICA med 11.00 in 12.00.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Metlika sporoča, da bo danes od 10.00 do 14.00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KOT POSTAJA, izvod Nad progo.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto sporoča, da bo danes motena oskrba z elektriko in sicer:

-  od 8.00 do 11.00, zaradi del na območju  TP PETROL BROD,

-  od 8.00 do 10.00 na območju TP NA LAZU,

-  od 8.00 do 10.00 pa na območju TP KAMENCE.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Šentjernej sporoča, da bo danes motena oskrba z elektriko na naslednjih območjih:

-  od 8.00 do 11.00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah na območju TP HERINJA VAS,

-  od 9.00 do 12.00 na območju TP GOR. TOPLICE 1985.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Trebnje sporoča, da bo danes od 9.00 do 12.00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KARTELJEVO na izvodu DOLENJE KARTELJEVO.

POSAVJE:

Prekuhajte vodo! 

Javno podjetje Komunala Brežice sporoča, da je v naseljih Mali Obrež, Podvinje, Kapele, Rakovec, Vrhje, Jereslavec, Slogonsko in Župelevec - oskrbovan iz brežiškega vodovodnega sistema - potrebno vodo pred uporabo za pitje in v prehranske namene PREKUHAVATI. Razlog so mikrobiološke neskladnosti, ki so posledica nujnih vzdrževalnih del na vodovodu. Obvestilo velja do preklica.