pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Novice Novo mesto

Nikogar doma - miza pa gori...

Piše: Radio Krka

Čas objave:
14.07.2016 19:43

V Brvacah pri Grosuplju je iz neznanega razloga zagorela miza v stanovanjski hiši, kjer že nekaj dni ni bilo nikogar, saj so "domači" na dopustu.

V naselju Brvace v občini Grosuplje, se je okoli 16.ure začelo kaditi iz stanovanjske hiše. Na kraj dogodka so prihiteli prostovoljni gasilci iz Grosuplja in Šmarja Sap. Vstopili so v stanovanjsko hišo, ki je bila več dni prazna, saj so bili domači na dopustu. Tlečo mizo so odnesli na prosto in se tam še nekaj časa ukvarjali z mislijo, kako in zakaj je zagorela, če pa v hiši ni bilo nikogar. K sreči je bil odziv gasilcev takojšen in je nastala le manjša gmotna škoda, saj se je prelomilo steklo na ožganem oknu. Gasilci so pogasili in prostore prezračili. 

Nekaj minut pred 15.uro (14:43) se je v Gumberku zgodila delovna nesreča. V tamkajšnjem transportnem podjetju se je pri delu poškodoval delavec, ki so ga oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Novo mesto.


Na Glavnem trgu v Novem mestu pa je že zjutraj - ob 8.11 viseča opeka s strehe ogrožala pešce na pločniku. Poklicna gasilca sta nevarno opeko odstranila.