stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Novice

Nogometašice na sprejemu pri županu

Piše: R.K.

Čas objave:
13.03.2024 07:37

Nedavno je župan Občine Brežice Ivan Molan na vrhu Vodovodnega stolpa sprejel članice Ženskega nogometnega kluba Posavje.

Te so v pretekli sezoni 2022/2023 s skupnimi močmi, disciplino in vztrajnostjo, pod mentorstvom trenerk Ramize Seferović in Tanje Lekić, osvojile naslov državnih prvakinj v kategoriji DU13. Ekipa treninge opravlja na brežiškem nogometnem stadionu, več kot polovica punc pa prihaja iz občine Brežice.

Ob tej priložnosti je župan Ivan Molan nogometašicam in trenerkama čestital in se jim zahvalil za promocijo občine in regije Posavje. Predsednik Ženskega nogometnega kluba Posavje, Aleksander Vegelj, je v svojem nagovoru izrazil hvaležnost za podporo Občine Brežice pri delovanju kluba, ki ženskemu nogometu omogoča pogoje za trening in razvoj ter ženski nogomet promovira kot pomembno in enakovredno športno disciplino.

Ekipo državnih prvakinj DU13 sestavljajo: Katalina Kmetič, Valentina Ažić, Tea Matijaščić, Klara Horvatič, Lorena Ban Plavljanič, Marina Tršelič, Lucija Krošelj, Mila Drvenkar, Trina Racman, Teresia Gregoršanec, Sofija Motore, Ivana Filipčič, Dorotea Živkovič.

Iskrene čestitke!