stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Novice

Obnovljeno večnamensko igrišče Beti

Piše: R.K.

Čas objave:
29.08.2023 17:00

Konec julija so v Metliki uspešno zaključili investicijo ureditve večnamenskega igrišča pri industrijski coni Beti. V sklopu investicije so obstoječe dotrajano in nefunkcionalno košarkarsko igrišče obnovili in preuredili v večnamensko športno igrišče. Slovesno ga bodo predali namenu 23. septembra, na dan slovenskega športa.

Gradbena dela je izvajalo podjetje BGP GRADNJE, d. o. o., preplastitev igrišča s tartansko podlago, izris črt ter postavitev opreme je izvedlo podjetje Sport technology d. o. o., za razsvetljavo igrišča pa je poskrbelo podjetje EVI d. o. o. Skupna vrednost gradbenih del, postavitve tartanske podlage in opreme ter ureditev razsvetljave znaša 75.708 evrov z DDV. Investicijo je finančno podprla Fundacija za šport, in sicer v višini 30.685 evrov, razliko v višini 45.023 evrovpa je zagotovila Občina Metlika iz proračuna 2023.

Z investicijo so izboljšali funkcionalnost obstoječih športnih površin, izboljšali pogoje za kakovostni šport ter športno udejstvovanje otrok, mladine in ostalih uporabnikov igrišča. Z novo urejenim igriščem bodo zagotovljeni kakovostni vadbeni pogoji, omogočena bo tudi organizacija raznih športnih prireditev.