Ilyushin Il-96-300 Svet24.si

"Putinovo letalo" pristalo v Švici

Robert E Crimo III Svet24.si

Strelec načrtoval še en napad

nova24tv, sds, janez-janša, boris-tomašič Necenzurirano

Madžari prodali Nova24TV. Razkrivamo, kdo je ...

tonin cigler kralj horvat nsi bobo Reporter.si

Janševa peta kolona: ti ljudje so razlog, da se ...

roglic 22 pm Ekipa24.si

Primož Roglič osupnil s podrobnostmi glede ...

sabina-mlakar Njena.si

Bitka Sabine Mlakar: Rak se je razširil po vsem ...

Roglič Ekipa24.si

Ste že videli to?!? Tako si Primož Roglič ...

Novice

Od danes vpis v vrtce MO Novo mesto

Piše: R.K.

Čas objave:
01.03.2022 10:07

MO Novo mesto vabi k vpisu predšolskih otrok v vrtce za šolsko leto 2022/2023. Vpisi bodo potekali med 1. marcem in 14. marcem . Vlogo za vpis oddajo starši samo za tiste otroke, ki še niso vključeni v vrtec.

Obrazci za vpis so na voljo na spletni strani vrtca, na upravi vrtca ob vpisu ter na spletni strani MO Novo mesto. Oddaja vloge je mogoča skladno s časovnim razporedom vpisa po e-pošti, klasični pošti, v nabiralnik pred vhodom v stavbo vrtca in osebno svetovalni delavki.

Podatki, ki jih starši potrebujejo ob izpolnjevanju vloge za vpis otroka v vrtec so EMŠO otroka in obeh staršev ter osebni dokument za preverjanje istovetnosti podatkov o stalnem prebivališču. V primeru poslane vloge po pošti je potrebno priložiti fotokopijo osebnega dokumenta. Starši lahko podajo vlogo za vpis otroka le v en javni vrtec v Mestni občini Novo mesto. V času vpisa bodo lahko tudi vložili vlogo za premestitev otroka iz ene v drugo enoto znotraj enega javnega vrtca ali vlogo za premestitev med vsemi navedenimi vrtci.

Vrtec bo obravnaval vse vloge, ki bodo prispele v roku za prijavo, če pa bo v vrtec vpisanih več otrok, kot je v vrtcu prostih mest, bo o vlogah odločala Komisija za sprejem otrok v vrtec, o rešitvi vlog pa bo obveščala v aprilu 2022.

Več informacij o prijavi na javni vpis je na voljo na spletni strani MO Novo mesto.