stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Novice Novo mesto

Otroški svet vabi

Piše: Radio Krka

Čas objave:
04.07.2016 08:56

Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto trinajsto leto zapored organizira ustvarjalni počitniški program za otroke "Otroški svet".

"Otroški svet" odpira svoja vrata danes med 10. in 12.uro in bo v parku pred novomeškim Kulturnim centrom Janeza Trdine na voljo vsak delovni dan v juliju.

Program je namenjen vsem otrokom, ki želijo svoj prosti čas med počitnicami preživeti aktivno in ustvarjalno v družbi svojih vrstnikov. Pod vodstvom mentorjev in prostovoljcev društva bodo otroci spoznavali svet likovnega ustvarjanja, se seznanjali z različnimi tehnikami in materiali, se zabavali, igrali, peli in plesali.

Otroški svet bo  prostor za prijetne nove izkušnje in nova prijateljstva. Letos prinaša novost, to je kotiček za starše, ki so ga poimenovali Odklop za starše. V njem se bodo lahko starši in stari starši podružili mladim, prelistali revijo ali pa samo opazovali ustvarjalnost in igro svojih otrok.


Društvo za razvijanje prostovoljnega dela kot organizator tudi tokrat na vsaki delavnici pričakuje od 80 do 100 otrok, podobno kot minula leta. Število otrok ni omejeno, prav tako pa ni potrebna predhodna prijava.