kamera Svet24.si

Žena zasačila profesorja v objemu študentke

tutan lenard Svet24.si

FOTO: To je najbrž edini slovenski par, ki živi ...

BITENC Necenzurirano

Bešič Loredan in Bitenc skupaj proti Breclju

zvezdan martic2 Reporter.si

Bo to novi predsednik uprave RTV Slovenija?

benjamin sesko Ekipa24.si

Mora Keka skrbeti!? Ne le Jan Oblak, poškodovan ...

tanja-postružnik-koren Njena.si

Ljubezen po domače: Na POP TV že imajo 11 novih ...

roglic Ekipa24.si

Zanimivo razkritje! Zdaj je jasno, kaj je Roglič ...

Novice

Poškodoval se je motorist

Piše: R.K.

Čas objave:
05.09.2021 16:08

Ob 11.52 je v naselju Podturn pri Dolenjskih Toplicah, padel motorist in se poškodoval.

Gasilci Gasilsko reševalnega centra Novo mesto in Prostovoljnega gasilskega društva Dolenjske Toplice so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanega do reševalnega vozila, posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom in očistili cestišče v dolžini 40 metrov ter pomagali policiji pri urejanju prometa. Reševalci nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Novo mesto so poškodovanega motorista na kraju oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 10.34 je na Gubčevi ulici v Krškem občanka potrebovala pomoč gasilcev za odpiranje vrat stanovanja v več stanovanjskem objektu. Ob prihodu gasilcev Prostovoljne gasilske enote Krško so bila vrata odprta.

Ob 11.35 je v bližini motokros proge Parka Cukarca v občini Ivančna Gorica, zaradi kurjenja žara v naravi, zagorela trava. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Šentvid pri Stični so pogasili požar na površini okoli 50 kvadratnih metrov.

Ob 13.30 sta na Topliški cesti v Novem mestu gasilca Gasilsko reševalnega centra Novo mesto razmastila in očistila oljni madež na cestišču v dolžini okoli 50 metrov.

Ob 15.27 je prišlo do naleta dveh osebnih vozil na avtocesti Grosuplje–Višnja gora, občina Grosuplje. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Grosuplje so zavarovali kraj nesreče, posuli iztekle tekočine ter odklopili akumulatorja na vozilih. V nesreči ni bilo poškodovanih.