IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Novice Brez opisa

Pester vikend v Novem mestu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
15.04.2016 09:29

Od petka pa vse do nedelje bodo v Mestni občini Novo mesto potekale različne prireditve, ki ob lepi vremenski napovedi vabijo k obisku. Obveščamo vas, da bo v petek delna zapora parkirišč na Glavnem trgu, v soboto in nedeljo pa bo delna zapora Kandijskega mosta in popolna zapora prometa in parkirišč na Glavnem trgu in Rozmanovi ulici. Prosimo vse, da v soboto avtomobilov ne puščate na Glavnem trgu in Rozmanovi, saj je v soboto brezplačno parkiranje možno na Kandijskem parkirišču.

PREDSTAVITEV AVTODOMOV ADRIA
Petek, 15. april 2016, med 10. in 18. uro, Glavni trg, Novo mesto
Predstavitev Adrinih produktov; avto domov in prikolic na Glavnem trgu, je del promocijske kampanje – srečanja avtodomarjev, ki jo v MONM izvajamo skupaj s partnerji Adrio Plus d.o.o., Hotelom pri Belokranjcu ter Kompasom Novo mesto. Za podrobnejše informacije o vozilih, bodo na voljo predstavniki podjetja Adria plus.

NOVOMEŠKA TRŽNICA
Petek, 15. april 2016, od 9. ure do odprodaje, Glavni trg, Novo mesto
Novomeška tržnica končno odpira svoja vrata. Ponudba bo obsegala vse od sveže, sezonske zelenjave in sadja, mlečnih izdelkov, suhomesnatih izdelkov ... Na otvoritveni dan pa se nam bo pridružila tudi Semenjavnica, ki bo z vami delila ekološka semena, sadike in nasvete. Poleg klasične sejemske ponudbe bo poskrbljeno tudi za kulinarično in glasbeno obarvana razvajanja.

OČISTIMO SOSESKO
Sobota, 16.4. med 07. in 15. uro, Novo mesto

Veliki čistilni akciji so se pridružile vse krajevne skupnosti v MO Novo mesto. Posebna pozornost bo namenjena tudi mestnemu jedru. Občani bodo čistili svoje soseske, sprehajalne poti, parke... V akciji sodelujejo tudi Komunala Novo mesto, Trata in Gasilsko reševalni center Novo mesto. Vljudno vabljeni.

17. NOVOMEŠKI TEK

Nedelja, 17.4. med 12. in 17. uro, Novo mesto
Atletski klub Krka Novo mesto, Agencija za šport Novo mesto in Mestna občina Novo mesto, vabijo na 17. novomeški tek. Vsak udeleženec s plačano štartnino prejme majico. Prvi trije uvrščeni tekmovalci v posamezni tekmovalni kategoriji prejmejo medalje, zmagovalec prejme pokal. Najboljši v vseh tekmovalnih kategorijah bodo prejeli tudi praktične nagrade.