volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Novo mesto

Po iskalni akciji našli Ivana

Piše: Radio Krka

Čas objave:
03.10.2016 06:35

"Preklicujemo iskanje Ivana Kostevca, saj so ga danes nekaj pred 10. uro našli udeleženci iskalne akcije", so javili iz Policijske uprave Novo mesto.

Pogrešani je bil živ najden v bližini brežiškega pokopališča. V iskalni akciji, ki so jo vodili brežiški policisti, je poleg 25 policistov Policijske postaje Brežice, sodelovalo še sedem gasilcev PGE Brežice in šest vodnikov enote reševalnih psov.

V akciji so ponovno združili znanja in izkušnje različnih področij zaščite in reševanja in s hitrim odzivom in požrtvovalnostjo obvarovali človeško življenje.

PREJ: 

Policija išče 82-letnega Ivana Kostevca iz Brežic. V nočni iskalni akciji, v kateri so sodelovali policisti, reševalni psi in gasilci, ga niso uspeli najti. Od včeraj zvečer svojci pogrešajo 82-letnega Ivana Kostevca z Gregorčičeve ulice v Brežicah. Ivan je visok okoli 165 cm, čokate postave, s temensko plešo in brki. Oblečen je v jakno in v temno moder spodnji del trenirke.  Vse, ki bi o pogrešanem kaj vedeli, ali ga morda videli, policija prosi, da jo o tem obvestijo na interventno številko 113.  Za Kostevcem je že ponoči stekla iskalna akcija. Nekaj po pol eni ponoči so ga iskali policisti s policisti s pomočjo reševalnih psov, brežiški gasilci in svojci, a ga do jutra še niso našli.