1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

Julija Patricija Novak, Cene Prevc Njena.si

Slovenski športniki pokazali svoje boljše ...

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Novice Novo mesto

Prepoved obiskov v novomeški bolnišnici

Piše: R.K.

Čas objave:
03.11.2021 14:43

Glede na splošno poslabšanje epidemiološkega stanja v zvezi s covid-19 v Sloveniji, vse obiskovalce Splošne bolnišnice Novo mesto obveščajo, da so obiski svojcev pri pacientih od 4. novembra do nadaljnjega ponovno prepovedani.

Z dovolilnico in po predhodnem dogovoru na oddelku, se izjemoma lahko dovoli obisk enega zdravega svojca pri umirajočih in kritično bolnih pacientih, predvidoma vsak torek, četrtek in nedeljo.

Obiskovalec mora izpolnjevati PCT pogoj!
Obiskovalci, ki PCT pogoja ne izpolnjujejo, žal ne morejo vstopati v bolnišnico. Vsak obiskovalec mora, poleg PCT pogoja, s seboj prinesti tudi izpolnjen in podpisan vprašalnik,  ki ga izroči medicinskemu osebju na oddelku.

Na ginekološko-porodniškem oddelku je zaenkrat še dovoljena prisotnost ene zdrave osebe pri porodu in obiski z dovolilnico prav tako po predhodnem dogovoru. Na pediatričnem oddelku je dovoljeno bivanje enega zdravega starša ob hospitaliziranem otroku.


Obvezna je uporaba varovalne maske, ki si jo mora obiskovalec zagotoviti sam in si jo nadeti že pred samim vstopom v bolnišnico.

Informacije o stanju hospitaliziranih pacientov bodo lečeči zdravniki podajali telefonsko, v času, ki je sicer namenjen obiskom pacientov.