franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice

Rokometaše Krke čaka pestra pomlad

Piše: R.K.

Čas objave:
27.12.2023 08:32

Potem ko so rokometaši Krke pred dobrim tednom odigrali zadnjo ligaško tekmo v tem letu in na zmagovit način zaključili jesenski del tekmovanja, jih sedaj čaka nekaj dni zasluženega počitka.

Trener Mirko Skoko je z dosežkom svojih varovancem lahko upravičeno zadovoljen, saj mu je v dosedanjem delu tekmovanja uspelo slediti zastavljenim ciljem. »Z jesenskim delom sem zelo zadovoljen. V evropskem pokalu smo se uvrstili v osmino finala, kjer nas čakata dve tekmi z Slobodo iz Tuzle, prav tako smo se uvrstili med osem najboljših ekip v pokalu Slovenije. Kdo bo naš nasprotnik, bomo izvedeli šele po novem letu, ko bo na Rokometni zvezi izveden žreb parov. Kar pa se državnega prvenstva tiče, pa smo trenutno na četrtem mestu, kar je bil tudi cilj pred začetkom sezone. Seveda pa moram poudariti, da do sedaj na srečo nismo imeli v ekipi večjih poškodb in upam, da tako ostane do konca sezone. Če potegnem črto čez prvi del sezone lahko rečem, da v evropskih tekmah do sedaj nismo izgubili niti ene tekme, v slovenskem pokalu smo odigrali suvereno«, trenutno stanje na vseh treh tekmovanjih, kjer klubske barve zastopa MRK KRKA, pove Skoko.

 Kot še dodaja, bo pestra tudi evropska pomlad. »V evropskem pokalu smo dobili tekmeca iz Tuzle. Gre za kvalitetno ekipo z velikim proračunom in dobrimi igralci, a sem prepričan, da če bomo odigrali korektno in če bomo dali svoj maksimum,  se lahko nadejamo napredovanja.«

Sicer pa bo članska ekipa s  treningi začela 8. januarja, do začetka lige pa bodo fantje odigrali še tri pripravljalne tekme. Trener Skoko v začetku naslednjega meseca z ekipo predvideva še tridnevne priprave ter upa, da bodo formo iz zadnjih tekem s pridom prenesli v spomladanski del sezone.