stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Novice Novo mesto

Rotary klub Novo mesto tokrat za Handycamp

Piše: Radio Krka

Čas objave:
13.03.2013 09:39

Rotary klub Novo mesto je s pomočjo donatorjev in sponzorjev pripravil dobrodelna koncerta za pomoč otrokom s posebnimi potrebami. Petkov se je zgodil v dvorani KC Primož Trubar v Šentjerneju, v soboto pa so obiskovalce povabili v KC Janeza Trdine Novo mesto.

Oba večera so za glasbeni del poskrbeli Vinko Coce, Šentjernejski oktet, pevska skupina Lavrencij iz Rake, ansambel Gazele in Simona Hudoklin. Izkupiček obeh koncertov bo Rotary klub Novo mesto namenil Handycampu, taboru za otroke s posebnimi potrebami, ki ga vsako leto organizirajo na Debelem Rtiču.

Letošnjega kampa se bo udeležil tudi trinajstletni Luka Cugelj iz Šentjerneja, ki je pred slabima dvema letoma doživel možgansko krvavitev. Z dobrodelnim delom, pridobivanjem sredstev za pomoči potrebne in širitvijo humanosti je tudi tokrat Rotary klub Novo mesto pokazal, da je dobrodelnost presežek srca, kar so pokazali tudi obiskovalci obeh koncertov s svojim odzivom na povabilo.

Člani Rotary kluba Novo mesto se vsem, ki kakorkoli pripomorejo in pomagajo pri njihovem dobrodelnem delu, še enkrat iskreno zahvaljujejo.