mia skrbinac, miša molk Svet24.si

Miša Molk in Mia Skrbinac: intervju, ki nas je ...

Princ Charles Svet24.si

Odstavili kraljico Elizabeto II.

nočno delo2 Svet24.si

Mame majhnih otrok lahko zavrnejo nočno delo

zan jansa trstenjakova sds pl Reporter.si

Družinsko podjetje Janeza Janše: sin Žan ...

rok snežič Necenzurirano

Policija, KPK & Co., se boste lotili Snežiča in ...

sentya-tiya-awbell Njena.si

Ljubezen po domače: Kakšna je poslovna pot ...

doncic dallas 1 Ekipa24.si

Joj, kako boli! Neverjetno, kaj se dogaja Dallasu,...

Novice

Spodbude za podjetnike

Piše: R.K.

Čas objave:
22.06.2021 06:56

Razvojni center Novo mesto je objavil Povabilo »Spodbujanje podjetniške inovativnosti na območju Dolenjske in Bele krajine v letu 2021«.

Predmet vloge za sofinanciranje je lahko izdelek, storitev ali razrešitev proizvodnega, tehnološkega, trženjskega, organizacijskega, poslovnega, okoljskega ali drugega podjetniškega izziva (problema) na inovativen način.

Javni poziv je namenjen mikro in malim podjetjem, ki se kot pravna ali fizična oseba ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo, z najmanj 1 zaposlenim za nedoločen čas, ter fizičnim osebam, ki imajo registrirano dopolnilno dejavnost na kmetiji, s sedežem dejavnosti ali poslovne enote v eni izmed občin, ki sofinancirajo program.

Občine, ki sofinancirajo program so Črnomelj, Dolenjske Toplice, Metlika, Mirna Peč, Semič, Straža, Škocjan, Žužemberk.

Sofinancira se do 50 % upravičenih in izkazanih stroškov, povezanih z inovativnim podjetniškim predlogom, nastalih od 1. 1. 2020 do 31. 8. 2021, vendar ne več kot v znesku 3.500,00 EUR oz. v nižjem znesku, če razpoložljiva sredstva ne omogočajo sofinanciranja v maksimalnem znesku.Predstavitev povabila bo v sredo, 23. junija 2021, ob 12.30 v prostorih Podjetniškega inkubatorja Bela krajina, Ulica heroja Stariha 19. Prijave na dogodek sprejemamo do torka, 22. junija 2021, na elektronski naslov vesna.fabina@ric-belakrajina.si.

Rok za oddajo vlog je do srede, 12. 9. 2021.