princ harry Svet24.si

Princ Harry dregnil v osje gnezdo in razjezil ...

koka, plantaža, nasad, bolivija Svet24.si

FOTO: Policaji so uničevali, kmetje pa pobirali, ...

bolnica rak pf Reporter.si

Prekmurska polja smrti: ljudje v deželi ob Muri ...

Franc Jurša Svet24.si

Jurša: »Če sem čisto iskren, bi si želel, da ...

20210301-01049413 Necenzurirano

Parlamenta ni sesula opozicija, ampak vlada ...

720px-Marilu_Henner_2011 wiki Odkrito.si

Spoznajte žensko, ki ne more pozabiti ničesar

altloop Donat Njena.si

Slovenija mora za svoje odpadke poskrbeti sama –...

Novice

Streljanje v trgovini v Grosuplju

Piše: R.K.

Čas objave:
04.05.2021 10:49

Nekaj po 9. uri so pred trgovino v Grosuplju odjeknili streli.

Na družbenih omrežjih je bilo mogoče kmalu po dogodku zaslediti, da naj bi prišlo do streljanja, uporabniki pa pišejo tudi, da ni bila aktivirana zdravniška ekipa.

Policisti so sporočili, da so nekaj po 9. uri prejeli obvestilo izstreljenih strelih na parkirišču ene izmed trgovin na območju Grosuplja. Po do sedaj zbranih obvestilih je oseba streljala s plinsko pištolo (po prvi podatkih naj bi šlo za t.i. "strašilno" pištolo). Na kraj je odšlo več patrulj, ki so na podlagi podanih obvestil občanov 48-letnega osumljenca prijeli v bližini. V dogodku ni bil nihče poškodovan. Policisti so opravili ogled, zasegli pištolo in zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja. Motiv za dejanje še ni znan, oseba pa je zaradi nepojasnjenega psihičnega stanja potrebovala zdravniško pomoč in je bila predana v oskrbo zdravstvenemu osebju. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin dogodka policisti naprošajo morebitne priče dogodka, da pokličejo na št. 113, ali Policijsko postajo Grosuplje na št. (01) 781 83 80, ali se osebno zglasijo na Policijski postaji Grosuplje, Taborska ulica 7.