gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Novo mesto

TPV podpira lokalne aktivnosti

Piše: Radio Krka

Čas objave:
06.06.2016 16:45

V preteklih tednih se je zvrstilo nekaj dejavnosti, ki so jih podprli tudi v TPV.

Vinska kraljica bo skrbela tudi za čistejše okolje

Tudi letošnja, sveže okronana kraljica metliške črnine, 22- letna Jana Štajdohar iz Dragatuša, bo svoje poslanstvo opravljala z varnim elegantnim in ekološkim vozilom.

Na otvoritvi letošnje 34. Vinske vigredi ji je ob kronanju ključe nove Toyote Yaris Hybrid predal Vladimir Bahč, direktor podjetja TPV Center, uradnega trgovca in serviserja vozil Toyota. Vinska kraljica bo tako ne le promotorka vin in vinske kulture, pač pa tudi promotorka ekološke vožnje in skrbi za okolje.

Toyota Yaris je s sistemom Toyota Safety Sense po aktivni in pasivni varnosti v samem vrhu svojega avtomobilskega razreda. Hibridna različica pa bo vinski kraljici omogočila, da bo z neslišno in tiho vožnjo, predvsem pa z nižjimi izpusti ogljikovega dioksida prispevala k čistejšemu okolju.

Jana pa v letošnjem letu ni edina vinska kraljica, ki se po slovenskih cestah prevaža s TPV-jevim avtomobilom. Lei Berkovič, vinski kraljici Bizeljskega, je v namen lažjega opravljanja svojega poslanstva priskrbel sponzor TPV AVTO Brežice.




TPV pokrovitelj prevozov uradnih oseb na Evropskem prvenstvu v raftingu 2016
Občina Straža se je skupaj z Rafting klubom Gimpex in Rafting zvezo Slovenije letos lotila zahtevnega projekta organizacije Evropskega prvenstva v raftingu. Treningi in tekmovanja so potekali na več prizoriščih kar je zahtevalo dodatne organizacijske napore in pogosto dnevno migracijo tekmovalcev, organizatorjev in drugih uradnih oseb med baznim kampom ter prizorišči na Krki in v Tacnu. Pri tem sta organizatorjem na pomoč priskočila TPV AVTO in TPV CENTER ter jim v uporabo predala 5 avtomobilov.

Vladimir Bahč, direktor podjetja TPV CENTER je bil tudi eden od podeljevalcev medalj.