stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Novice

Upravni odbor deluje v polni zasedbi

Piše: R.K.

Čas objave:
17.05.2022 10:31

Vlada Republike Slovenije je 12. maja v upravni odbor javnega raziskovalnega zavoda Rudolfovo v Novem mestu imenovala dva predstavnika. S tem upravni odbor inštituta deluje v polni zasedbi.

Predstavnika ustanovitelja Republike Slovenije sta dr. Zvone Simončič in dr. Tomaž Savšek. Dr. Zvone Simončič je direktor razvoja in raziskav zdravil v Krki d. d, enem največjih slovenskih izvoznikov in investitorjev v raziskave in razvoj. Dr. Tomaž Savšek je strokovnjak z dolgoletnimi izkušnjami na razvojno raziskovalnih projektih v avtomobilski industriji. Je tudi član upravnega odbora Inštituta Jožef Stefan. Predstavnika uporabnikov sta dr. Milena Kramar Zupan in Franci Bratkovič. Dr. Milena Kramar Zupan ima dolgoletne izkušnje v gospodarstvu, od leta 2015 pa je direktorica Splošne bolnišnice Novo mesto. Franci Bratkovič je direktor regionalne razvojne agencije Razvojni center Novo mesto, v preteklosti pa je bil tudi predsednik uprave Zavarovalnica Tilia in član uprave v podjetju Revoz. Dr. Alenka Pandiloska je predstavnica zaposlenih.

Med pristojnosti upravnega odbora sodi tudi imenovanje direktorja Rudolfovega. Razpis za delovno mesto je objavljen, rok za prijave pa je 6. junij 2022.