profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice

V Dobu pri Šentvidu novo otroško igrišče

Piše: R. K.

Čas objave:
10.06.2022 11:33

V Dobu pri Šentvidu so se v četrtek, 2. junija, predvsem najmlajši razveselili novega javnega otroškega igrišča, ki ga je na večnamenskem športnem igrišču za gasilskim domom v uporabo predala Občina Ivančna Gorica.

Novo postavljeno otroško igrišče obsega kombinirano igralo s plezali in toboganom, trojno gugalnico in urbano opremo, kot so klopi in koši. Igralna površina je postavljena na varnostno gumirano podlago, ki omogoča najmlajšim varno in prijetno igro.

otroci, igrišče
Otroško igrišče v Dobu pri Šentvidu
Občina Ivančna Gorica

Že po udeležbi in pričakovanju najmlajših na prireditvi je bilo videti, da je to prava naložba Občine Ivančna Gorica, ki bo zagotovo dobro obiskana, je ob odprtju povedal župan Dušan Strnad. V nadaljevanju je prisotne seznanil še z nekaterimi aktualnimi projekti, predvsem na področju predšolske in osnovnošolske vzgoje, ter se zahvalil vsem, ki se trudijo za razvoj naselij v celotni krajevni skupnosti.

otroci, igrišče, župan-dusan-strnad
Otroško igrišče v Dobu pri Šentvidu
Občina Ivančna Gorica

V imenu občinskega sveta je zbrane nagovoril občinski svetnik in krajan Doba Janez Mežan ter predsednik Krajevne skupnosti Dob pri Šentvidu Andrej Pušljar. Za realizacijo projekta postavitve otroškega igrišča sta se zahvalila občinskemu svetu, občinski uslužbenki Rozaliji Smrekar, ki je bdela nad projektom in županu. Pušljar je še povedal, da bodo za novo pridobitev v kraju lepo skrbeli, igrišče pa bo služilo otrokom in njihovim družinam.

Dob.jpg
Igrišče v Dobu pri Šentvidu
Občina Ivančna Gorica

Prireditev v Dobu so z recitacijami in glasbenimi vložki popestrili najmlajši in člani Moškega pevskega zbora Dob. Prireditev, v organizaciji Občine Ivančna Gorica, KS Dob, KŠD Dob in PGD Dob, je povezovala Melita Hočevar Bregar.

otroci, igrišče
Otroško igrišče v Dobu pri Šentvidu
Občina Ivančna Gorica