Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Sevnica

V Sevnici podelili občinska priznanja

Piše: Občina Sevnica

Čas objave:
21.05.2021 07:00

V Sevnici so podelili občinska priznanja, ki se običajno podeljujejo na novembrski osrednji slovesnosti ob prazniku občine, kar pa zaradi epidemiološkega stanja v državi ni bilo mogoče.

Tradicionalni mesec praznovanja so zato skušali v kar največji meri obeležiti na daljavo, z uporabo sodobnih medijev, prav tako predstavitve prejemnikov.
Na priložnostnem sprejemu nagrajencev, upoštevajoč epidemiološke omejitve, je priznanja izročil župan Srečko Ocvirk, se zahvalil za izstopajoče dosežke in prejemnikom pri opravljanju svojega poslanstva še naprej zaželel obilo osebnega zadovoljstva.

Za 30 let uspešnega dela na gospodarskem področju je Grb Občine Sevnica prejelo podjetje Evergreen d.o.o. Zlato plaketo je za izjemno opravljanje zdravniškega poslanstva in predanost domačim krajem prejel Matjaž Pohar, za aktivno sodelovanje in predanost razvoju lokalne skupnosti pa Jože Lazar. Podeljene pa so bile tudi tri srebrne plakete, in sicer Rotary klubu Sevnica ob 10. obletnici uresničevanja dobrodelnega poslanstva, Marjanu Ločičniku za predano delo in povezovalnost pri uresničevanju razvoja lokalne skupnosti ter Mirjani Jelančič za izjemno uspešno in predano vzgojno-izobraževalno delo ter dosežke na področju dobrodelnosti.