nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Novice Straža

VIDEO: Dobrodelna predstava: Miška želi prijatelja

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.12.2019 09:30

V prazničnem decembru se strokovne delavke vrtca Krkine lučke potrudijo in organizirajo prireditev za otroke, starše in ostale obiskovalce.

V preteklih dveh letih so pripravile bazar. V letošnjem letu pa je njihova glavna prednostna naloga glasba, zato so pripravile gledališko – glasbeno predstavo: Miška želi prijatelja. 

Da bi si predstavo lahko ogledali vsi, jo bodo odigrale kar trikrat. Dvakrat je bila na ogled včeraj, če ste jo zamudili, si jo lahko ogledate še danes ob 17. uri v Kulturnem domu v Straži.

Z udeležbo jim pomagate zbirati denar, da za dobro malčkov kupijo kaj več. Tako so v preteklih dveh letih kupili plezalo, veliko instrumentov,  peskovnik, igrače za zunanjo uporabo, kuhinjski kotiček, didaktični material.  Njihova želja v letošnjem letu je, da si priskrbijo zvočnik za različne prireditve, kupijo še kakšen instrument, obogatijo zbirko lego kock, zato bodo hvaležni, če boste za ogled predstave prispevali prostovoljni prispevek, na dan prireditve pa bodo na voljo tudi leseni izdelki gospoda Jožeta Škvorca. Prostovoljni prispevki bodo namenjeni prehrani otrokom v šoli.