FyBh6rMXwAI53tj Svet24.si

Kitajski tigri za čečenske borce v Ukrajini

osumljeni kd Svet24.si

To je moški, ki je bil nasilen na celjski ...

1664482811-dsc00710 Necenzurirano

Miklavčič brez tekmecev do 55-milijonskega posla...

20230605-01244576 Reporter.si

Neokusno: Premier Golob županom svetoval, naj ...

doncic dragic Ekipa24.si

Konec je! Zlati kapetan razblinil vse dvome, teh ...

2_kaja vidmar Njena.si

Kaja Vidmar s hrvaškim nogometašem pričakuje ...

superliga Ekipa24.si

Še en nož v hrbet superligi! Veliki načrti se ...

Novice Šentvid pri Stični

VIDEO: Na Vseslovenskem sejmu bo Tim Gajser preskočil šotor

Piše: M.K.

Čas objave:
21.04.2018 07:00

V neposredni bližini Gostilne pri Japu v bližini Šentvida pri Stični, se je včeraj začel tri dnevni Vseslovenski sejem, ki je za obiskovalce odprt med 9. in 18. uro. Dogajanje je zelo privlačno. Tim Gajser bo preskočil šotor, na sejmu pa bodo tudi kiparji z motornimi žagami, ki se bodo pomerili na tekmovanju.

Gostilna Pri Japu
Gostilna pri Japu
Foto: M.K., Radio Krka

Sejem je splošnega značaja saj ponuja širok spekter dejavnosti, med katerimi so kmetijstvo, mehanizacija, domača obrt, motociklizem, kolesarstvo, vse za dom in šport, vse za poroko, obrt, gradbeništvo, avtomobilizem, turizem, predstavitev občin, društva, trgovina, prosti čas.

5s.JPG

Tokrat bo na Dolenjskem tudi Tim Gajser, ki bo preskočil šotor. Pa ne bo s svojimi spretnostmi navduševal samo on, tam bodo tudi kiparji z motornimi žagami, ki se bodo pomerili na tekmovanju, kot jeseni se bodo obiskovalci tudi zdaj lahko vozili s helikopterjem, po sejmišču bo vozil brezplačen vlakec, pripravljajo bogato animacijo za otroke.

Rado Mulej

Če bo dnevni program namenjen sejemskemu dogajanju, pa se zvečer obetajo koncerti in zabava za vse generacije. Na Vseslovenskem sejmu  so sinoči nastopili Ansambel Smeh, Manca Špik, Ljubavnici, danes pa za zabavo skrbijo Victory, Tanja Žagar, Luka Basi in jutri popoldne Okrogli muzikanti in Isaac Palma.