franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Novo mesto

VIDEO&FOTO: Pink ponk povezuje in navdihuje

Piše: Radio Krka

Čas objave:
23.12.2015 06:54

Namiznoteniški klub Krka je v svoji prostorih v Drgančevju pripravil tradicionalni 10. božično novoletni turnir. Gre za posebno družabno akcijo, kjer se za mizicami lahko srečajo aktualni mladinski evropski prvak v dvojicah in popoln začetnik.

  In ravno takšna srečanja so za novomeški klub, ki je letos v državi osvojil že skoraj vse možne lovorike – prejšnji teden je prva ekipa Krke ob naslovu državnih prvakov dodala še naslov najboljšega v pokalnem tekmovanju - najbolj prijetno druženje po naporni tekmovalni sezoni.

Na turnirju, ki se ga je udeležilo skoraj 60 članov in članic, veteranov, mamic in očkov, rekreatorjev iz posameznih novomeških tovarn ter vsi najboljši klubski igralci, je navzoče pozdravil predsednik tega ta čas najbolj uspešnega dolenjskega športnega kolektiva Tomaž Kralj.


Uvodoma je čestital igralcem, vodstvu ter staršem, ki po svojih močeh podpirajo delo kluba. Navedal je nekaj zahtevnih tekmovanj, ki jih bo klub organiziral prihodnje leto in nato odprl tradicionalni turnir. V dvorani je bilo skoraj pet ur izredno zanimivo, da pa udeleženci niso bili lačni in žejni, so poskrbele mame in očetje prihajajočega novomeškega namiznoteniškega rodu in eden izmed njih je v čestitko ob odlični organizaciji vodstvu kluba zapisal: “To nas vsekakor povezuje in navdihuje za naprej. Verjamem, da s takimi dogodki in tako bratovščino ohranjamo pink ponk na Dolenjskem še dolgo v prihodnost.” Da je to res, dokazujejo tudi izjave nekaterih udeležencev.

<input style="width: 480px;" class="uredi_text">