franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice

Z motivacijo naprej

Piše: R.K.

Čas objave:
11.03.2024 11:27

Motivacija, timsko delo, predanost, optimizem, sodelovanje, solze in smeh je le nekaj besed, ki lahko na kratko opišejo 25. skupščino Kluba poslovne odličnosti Dolenjske, Bele krajine in Posavja, na kateri je prav poseben pečat pustila Sanela Peresciutti (Banović), dr. med., ki je v svojem uro in pol dolgem navdihujočem predavanju dvignila na noge slehernega udeleženca tega izjemnega večera.

Maja Fink, ki bo funkcijo predsednice kluba opravljala že tretji mandat, je v svojem uvodnem nagovoru poudarila ključno vlogo timskega dela. "Vsak od nas je ključen del te ekipe, in verjamem v moč sinergije, ki jo ustvarimo, ko združimo svoje sposobnosti, znanje in izkušnje. Timsko delo pomeni sodelovanje, zaupanje in podporo, kar je temelj uspeha našega kluba," je dejala.
Podpredsedniško mesto je Sara Zupančič predala Posavki Metki Resnik. Metkina dolgoletna predanost v vlogi poslovne sekretarke v kabinetu župana Mestne občine Krško je nedavno bila nagrajena s prestižno nagrado Adma odličnost leta v kategoriji male in srednje velike organizacije, ki ji je bila podeljena lani v Portorožu.

V sklopu uradnega dela skupščine so podelili tudi priznanja najbolj zaslužnim članom. Posebno priznanje za zavzetost in posebne dosežke je prejela Vesna Draginc, medtem ko je najvišje priznanje kluba, "Srce Kluba", prejela Nataša Poljanec za izjemno predanost in življenjsko delo v klubu. Priznanje je bilo ročno izdelano s strani častne članice Liljane Vučković. Zahvala donatorju gre letos v roke podjetja Nanokinetik, d. o. o., ki nas finančno podpira že vrsto let.

Dogodek je glasbeno obogatila 11-letna Teja Fink, ki je navdušila s svojim prvim samostojnim nastopom na violini.