stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Novice Sevnica

Začetek nove futsal sezone

Piše: Radio Krka

Čas objave:
12.09.2015 10:57

Začela se je nova futsal sezona. Sevnica je gostila Maribor. Po 40 minutah tekme sta se tekmeca razšla brez zmagovalca, z izidom 2:2.

Po 12 letih se je Jože Gačnik ponovno znašel v sevniških vrstah, tokrat v vlogi glavnega trenerja KMN Potočje projektiranje Sevnica. S tekmo proti enemu izmed favoritov za naslov državnega prvaka, se je pokazalo, da so Sevničani dobro delali skozi pripravljalno obdobje, popraviti bo potrebno realizacijo, ter odpraviti manjše napake v obrambi.

V prvem polčasu so projektanti igrali v krču, imeli več žoge v svoje posesti in si priigrali več priložnosti kot Mariborčani. Vseeno pa so vijolice odšle na polčas z zadetkom prednosti.

Takoj na začetku drugega polčasa bi Krnc lahko poravnal rezultat, vendar je bil reprezentančni vratar Puškar v odlični dnevni formi. Na zadetek domačih je bilo potrebno počakati vse do 32 minute. Martiću je s požrtvovalno igro v napadu uspelo oddati žogo Škoriću, ki je s strelom z desnico premagal Puškarja. Pet minut zatem je Nečemer s strelom z desne strani presenetil gostujočega vratarja. Po minuti odmora Trenerja Džafića so vijolice zaigrale z vratarjem v polju, kar se je jim je obrestovalo 23 sekund pred koncem tekme. V zadnjih izdihljajih tekme se je na domačih vratih izkazal Govekar iz Sevnici priboril 1. točko v novi sezoni.

Jože Gačnik, trener Potočje projektiranje Sevnica:
»Malce sem izgubil glas, a lepo se je vrniti v Sevnico, kjer sem uspešno igral. Danes sem povsem padel v igro in skušal pomagati mojim fantom. Igrali smo dobro, škoda le, ker smo ob koncu dobili gol. Že v prvem polčasu bi morali zabiti kak gol več.«

Zadetke in izjave obeh trenerjev si poglejte na spletni strani www.kmn-sevnica.si ali socialnem omrežju facebook.