Robert Golob, Tina Gaber Svet24.si

FOTO: Robert Golob in Tina Gaber skupaj na ...

Kyrie Irving Svet24.si

Zvezdnik Kyrie Irving o soigralcu Dončiću z ...

borut-pahor Necenzurirano

Če bi France Prešeren imel Instagram ... #kolumna

midhat mujkic Reporter.si

Škandalozno: imam Mujkić z džezvo razbil obraz ...

Kranjec Roglič Ekipa24.si

Robert Kranjec proti Primožu Rogliču?! Slovenska...

luka sasa doncic Njena.si

Luka Dončić delil video nežnih trenutkov z očetom

peter prevc Ekipa24.si

Grdo! Zelo nesramno! Nizkoten napad na Petra ...

Novice Maribor/Ribnica na Pohorju/Črnomelj

Zaradi nevihte težave v Črnomlju in Metliki

Piše: R.K.

Čas objave:
22.07.2019 08:18

Lokalna neurja so včeraj popoldne zajela občine Maribor, Ribnica na Pohorju, Rogaška Slatina, Velenje in Zagorje ob Savi, kjer so zabeležili 55 dogodkov, kasneje pa tudi Črnomelj in Metliko.

V občini Metlika je veter razkril streho na gasilskem domu v kraju Gradac, na ceste je padlo več dreves. V občini Črnomelj v okolici Dragatuša in Brdarcev so gasilci odstranili podrta drevesa in pokrivali strehe na treh objektih.

Ob 18.25 je pri naselju Dragatuš, občina Črnomelj, drevo padlo na cestišče. Gasilci PGD Dragatuš so odstranili podrto drevo.
Ob 18.30 je na cesto Črnomelj—Metlika pri kraju Grm pri Podzemlju padlo drevo. Gasilci PGD Metlika in delavci cestnega podjetja so odstranili drevo.
Ob 18.30 je v naselju Gradac, občina Metlika, veter odtrgal del ostrešja gasilskega doma katero je padlo na bližnjo ograjo športnega igrišča. Gasilci PGD Gradac in Metlika so popravili ostrešje in ga zasilno pokrili s folijo.
Ob 18.36 je v naselju Brdarci, občina Črnomelj, padlo drevo na cestišče. Delavci cestnega podjetja so odstranili drevo.


Ob 18.45 je v Dragatušu, občina Črnomelj, razkrilo ostrešje dveh stanovanjskih hiš in treh gospodarskih poslopij. Gasilci PGD Dragatuš so pokrili razkrita ostrešja.
Ob 18.50 je v naselju Brdarci, občina Črnomelj, razkrilo ostrešje stanovanjske hiše in dveh gospodarskih poslopij. Gasilci PGD Dragatuš so razkrita ostrešja prekrili.