stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Novice

Lisca v Sevnici odprla največjo prodajalno perila in kopalk

Piše: R.K.

Čas objave:
20.03.2023 09:35

Podjetje Lisca, največji slovenski proizvajalec perila in kopalk, uspešno poslovanje preteklih let nadgrajuje s strateškimi investicijami. V letošnjem letu načrtujejo vzpostavitev digitaliziranega skladiščnega sistema z eno najsodobnejših rešitev v tem delu Evrope ter prenovo poslovnih prostorov. Poslovanje podjetja bo postalo še bolj učinkovito, sodobno in trajnostno naravnano. Prvi korak v tem paketu prenov pa je nova prodajalna Lisca v Sevnici, ki jo od sredine marca najdemo na novi lokaciji.

Najnovejša prodajalna je največja Liscina prodajalna perila in kopalk v Sloveniji in hkrati edina prodajalna s celotno Liscino ponudbo. Zasnovana je skladno z najnovejšimi svetovnimi trendi glede ureditve prodajnih mest in na prvo mesto postavlja udobje kupca in sproščeno ter prijetno nakupovalno izkušnjo. Pregledna postavitev omogoča lažjo izbiro, sistem prodajnih kotičkov pa poskrbi, da je izkušnja nakupovanja perila ravno prav intimna. Posebna pozornost je namenjena tudi garderobam, ki so velike in udobne – in v katerih bomo z veseljem preizkušale, v katerih kopalkah se bomo počutile najbolje. Sicer pa je za Lisco že značilno, da so pomemben del nakupne izkušnje prodajne svetovalke, ki znajo strokovno svetovati pri izbiri pravega modela – tako glede stila kot prave velikosti za posameznico.

In kakšni so modni trendi za letošnjo pomlad in poletje?

Kolekcija perila Lisca razvaja z romantiko in prefinjenimi detajli kot je prevezovanje, prosojnost ali razkošno vezenje in prinaša ravno pravo kombinacijo drznih eye-catcherjev in že preizkušenih modelov, po katerih posegamo vedno znova – v posodobljeni različici seveda. Letošnje modne smernice nas nagovarjajo z močnimi, energičnimi barvami, trendovskimi akcenti dvobarvnosti in nežnimi pastelnimi odtenki. In seveda z obilico čipke, cvetličnih motivov in naravnih materialov.

Pa kopalke? Tudi letos se lahko veselimo svežega miksa cvetličnih vzorcev, živalskih potiskov in enobarvnih plažnih različic … Pa vendar je kolekcija kopalk Lisca za poletje 2023 edinstvena, drzna in samosvoja. Prinaša barvito, a nosljivo paleto preizkušenih krojev - od romantične sentimentalnosti v cvetličnih potiskih, preko spogledovanja s 70-imi – z eksplozivnimi barvami, nenavadnimi linijami in vzorci, s katerimi kljubujemo standardom, do drznih, prvinskih živalskih motivov, ki kličejo k uporu s prebujanjem divje mačke v nas; in z barvno izčiščenimi, prefinjenimi modeli, ki čutno poudarjajo silhueto, predvsem pa nas nagovarjajo, da se počutimo dobro v svoji koži.

Otvoritvenega dogodka se je udeležilo lepo število izbranih povabljencev, med katerimi so bili: lastnika Lisce, Dari in Vesna Južna, župan občine Sevnica Srečko Ocvirk, Stanislava Žičkar, predsednica krajevne skupnosti Sevnica, Vladimira Tomšič, direktorica zdravstvenega doma Sevnica, članice Društva poslovnih žensk FAM, predstavnice mednarodnega združenja žensk SILA–IWCL, ki združuje soproge veleposlanikov in mnogi drugi.

Prijetno vzdušje je popestril pevski nastop Nuše Derenda, v modnih izhodih pa so se v najnovejših modelih aktualne kolekcije perila kopalk sprehodile manekenke in maneken, ki so razgreli atmosfero in nas popeljali v tople pomladne in vroče poletne dni.

Če vas pot ne zanese v Sevnico, pa si lahko novo kolekcijo ogledate na spletni strani www.lisca.si ali pa v kateri od 24 prodajaln po Sloveniji.Marec s pomladjo prinaša sveže novosti, nove kolekcije in novo energijo. Prinesel pa je tudi veliko novost - novo prodajalno Lisca, ki je sredi marca odprla vrata v Sevnici in zaživela v sodobnem videzu in skladno z najnovejšimi svetovnimi trendi. Prijetna atmosfera zagotavlja odlično nakupovalno izkušnjo, odlično atmosfero pa je prineslo tudi otvoritveno dogajanje.

Še pred otvoritveno slovensnostjo pa so v novi trgovini gostili lep cvet modnih vplivnic, med katerimi je bilo tudi nekaj moških predstavnikov, ki so  uživali v zabavnem vzdušju. Sodelovali so v zabavnih igrah, ki so jih popeljale v zanimiv svet Lisce in nastajanja kreacij. Pomerile so se v kvizu, v katerem so izvedele marsikatero koristno informacijo, vstopile v zahteven svet nastajanja modrčka, na koncu pa so se nekateri pomerili še v ustvarjanju modnih poletnih stajlingov. Ustvarjeni stajlingi vplivnežev krasijo novo prodajalno, vsem pa je skupno, da bo letošnje poletje zelo barvito in energično.

Otvoritvenega dogodka so se udeležili modne navdušenke in navdušenci Tjaša Kokalj Jerala, Nika Urbas Ambrožič, Katarina Benček, Vita Starman, Jerica Zupan, Sonja Kokalj, Ana Žontar Kristanc, Teja Vrbnjak Erbežnik, Alenka Trogrlič, Matjaž Ambrožič in Marko Pavlović.