stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Moje mesto

Novo mesto - moje mesto

Piše: R.K.

Čas objave:
03.02.2022 13:59

Zavod Novo mesto in Kulturni center Janeza Trdine razpisujeta avdicijo za sodelovanje v slavnem muzikalu Chicago.

Kot eden najuspešnejših broadwayskih muzikalov, njegova slava seže daleč v leto 1975. Prvo premiero koncertne izvedbo Chicago v Kulturnem centru Janeza Trdine pod KCJT produkcijo, napovedujejo v novembru letos.

Zgodba muzikala Chicago je čudovit spektakel o ljubezni, prevari, izdaji, intrigah, rivalstvu ter prijateljstvu. Na vsakem koraku postreže s številnimi pevskimi in plesnimi točkami.

Muzikal je od premiere leta 1975 doživel nešteto ponovitev in novih produkcij, tokrat bo prvič predstavljen v KCJT produkciji Kulturnega centra Janeza Trdine. Umetniški vodja je koordinator za kulturo, Matevž Novak, producenta predstave sta Bojan Bencik in Domen Bohte, koreografija pa je pod taktirko Mojce Horvat.
V Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu načrtujejo premiero in prve ponovitve v novembru 2022 ter tudi gostovanja po Sloveniji. S tem razlogom Zavod Novo mesto ter Kulturni center Janeza Trdine razpisujeta avdicijo za vse, ki bi želeli v muzikalu nastopati. Na avdicijo vabita pevke in pevce, ki jim plesno znanje ni tuje. Iščejo vloge za soliste ženske in moške, ki imajo odrske izkušnje ter pevsko – plesni zbor z odrskimi izkušnjami. Pogoji so predznanje, talent in dobra fizična pripravljenost.

Za vse zainteresirane je razpis oziroma prijava vidna na spletni strani www.kcjt.si, z vsemi kontakti ter pogoji sodelovanja. Rok za prijave je 16. februar 2022. Predvideni datum avdicij pa je 12. marec 2022.

Novo mesto - moje mesto, 4.2.2022