jasmina kandorfer Dobra karma

"Ljudi testiramo in uporabljamo intuicijo," je ...

Igor Kojić, Severina Svet24.si

Severina s tem zaprla usta dvomljivcem

20191025_150340 Reporter.si

Primer iz Celja: Kako ravnati, da v domu ...

koronavirus, slovenija Svet24.si

V torek 39 na novo okuženih, umrli sta dve osebi

sircelj Necenzurirano

Največje "luknje" v megu zakonu

4 Igor Jelen Iggy - foto osebni album Odkrito.si

»Zadnje tri tedne ni bilo nikakršnih opozoril«

delovna-akcija, družina-ržen Njena.si

Luksuz in revščina: So Rženovi pretentali POP TV?

S Krko naokoli Novo mesto

SKN (avdio): Anžetova odločitev med kuhinjo in študijem

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
28.01.2020 11:30

Danes smo v studiu gostili še vedno aktualnega Masterchefa Anžeta Kuplenika z Vrha pri Pahi. Kaj počne danes?

Od zmage, ki jo je osvojil kot najmlajši Masterchef Slovenije do danes, se je precej naučil. Kuha ljudem po naročilu, organizira kuharske delavnice za otroke in pri tem sodeluje z družino Jezeršek, ves čas pa se posveča študiju. Na tem področju ga čaka še nekaj malega izpitov in diploma, potem pa bo čas, da se v celoti preda dodatnemu kulinaričnemu izobraževanju.

Te dni je Anže še v enem napetem pričakovanju. Končal je namreč prakso pri Jezerškovih in čaka na rezultat, ki ga lahko ponese na Olimpijske igre v Tokio, kamor odhaja tudi ekipa odličnih kuharskih mojstrov pod vodstvom družine Jezeršek. To bi zagotovo bila še dodatna vzpodbuda, da je svet kulinarike dostopen tudi takšnim, ki kuhajo s srcem in dušo.

In če vas zanima, kakšen odnos danes goji do tekmovanja za naziv Masterchef Slovenije, predvsem pa kako je z nagrado 50 tisoč evrov danes – ali je kupček že skopnel, tudi te odgovore dobite v oddaji »S Krko naokoli«, ki jo je pripravila Renata Mikec.

Oddaja "S Krko naokoli", 28.01.2020

Masterchef Slovenije Anže Kuplenik danes