Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

horoskop Svet24.si

Horoskop za soboto, 11. julija

protest ljubljana jansa bobo Reporter.si

Protestniki pred parlamentom so se znesli nad ...

Dom starejših Hrastnik Svet24.si

Nova okužba v domovih za starejše, do ...

janez-janša, viktor-orban, aleksandar-vučić Necenzurirano

Vučić, Orban, Janez – vse za biznis danes ...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

plestenjak 5 Njena.si

Božanski užitki Modrijana Blaža

S Krko naokoli Novo mesto

SKN (avdio): Prihajajo Novomeški poletni večeri

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
26.06.2020 11:30

V oddaji »S Krko naokoli« smo tokrat podrobneje govorili o Novomeških poletnih večerih. Gostja v studiu je bila Jedrt Jež Furlan, ki je pri Založbi Goga, pod okriljem katere potekajo ti večeri, zadolžena za odnose z javnostmi.

Novomeške poletne večere bodo letos, v nekoliko spremenjeni obliki, odprli v petek, 3.julija, novomeško dogajanje pa bodo zaznamovali skozi vse poletje, saj jih bo organizator – Založba Goga, sklenil 22.avgusta. V novomeškem mestnem jedru pred knjigarno Goga se bo tako zvrstilo 11 pogovorov, 3 lutkovne predstave, monokomedija in svetlobna instalacija, program pa bo ob poletnih četrtkih, torkih in ob sobotah.

Letos ne bo koncertov, ki so zagotovo popestrili druženja in pripeljali v Novo mesto zanimive glasbene zgodbe, saj je bil organizator zaradi koronaukrepov prisiljen odpovedati glasbeno dogajanje, ki bi zahtevalo tudi »uvoz gostov« ali pa še večjo previdnost ob množični udeležbi.

Jedrt Jež Furlan je spregovorila o pripravah in gostih, o posameznih prireditvenih večerih in zanimivostih, nekaj klepeta pa smo namenili tudi časom koronakarantene. So bili pri Gogi ustvarjalni? Zagotovo, saj je na trgu kar nekaj njihovih knjižnih novosti, prav tako pa bo poletje polno zanimivega dogajanja, ki ga bodo organizirali prav Gogini snovalci dogajanja.

Podrobneje o vsem pa v oddaji »S Krko naokoli«, ki jo je pripravila in uredila Renata Mikec.

Oddaja "S Krko naokoli", 26.06.2020