volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Šport Ljubljana

Adecco in košarkarska zveza iščeta navijača

Piše: Radio Krka/Adecco

Čas objave:
18.06.2015 11:26

Košarkarska zveza Slovenije (KZS) in Adecco sta razpisala delovno mesto »Navijač št. 1«. Najbolj goreči košarkarski navijač bo lahko letošnje poletje spremljal slovensko košarkarsko reprezentanco na njeni poti do največje letošnje preizkušnje - evropskega košarkarskega prvenstva.

Vsi košarkarski navdušenci se lahko prijavijo na razpis za delovno mesto, ki je objavljen na spletnih straneh KZS in Adecco Slovenija. Najboljše kandidate bodo povabili na osebne razgovore s predstavniki Adecca in KZS, končni finalisti pa bodo vabljeni še na osebni pogovor z Markom Miličem in Mirom Smrekarjem, direktorjem Adecca Slovenije. Ustreznost in kompatibilnost kandidata bodo ugotavljali tudi slovenski košarkarski reprezentanti in trener ekipe. Po izboru bo kandidata čakalo izobraževanje in nato trdo delo.

Miro Smrekar, direktor Adecca Slovenije, o tem, kakšno osebo iščejo za prosto delovno mesto, pravi: »Iščemo Navijača številka 1 – torej največjega košarkarskega navdušenca v Sloveniji, za katerega je to sanjska služba. Da bo dobro opravljala svoje delo, pa mora biti oseba tudi odgovorna in komunikativna in se dobro znajti na družbenih omrežjih. Za vsakega pravega navijača to ni le služba, ampak čast - biti ob svoji ekipi in ji pomagati do vrhunskih rezultatov«.


Vsi kandidati se lahko prijavijo na razpisano delovno mesto do 30. junija 2015, rezultati pa bodo znani do konca julija 2015. Izbrani kandidat bo pridobil dragocene izkušnje timskega dela in ekipne dinamike, izkusil bo energijo, napor in življenje vrhunskih športnikov ter pridobil številna poznanstva. Za svoje delo bo dobil profesionalno opremo, v okviru svoje funkcije Navijač št. 1 pa bo navijal tudi na EuroBasketu v Zagrebu.