Rok Vihar 2 Svet24.si

Fatalni moški za leto 2022 je igralec Rok Vihar

spolno nadlegovanje Svet24.si

Direktor ZD medicinski sestri: "Bi rada vedela, ...

Tatjana Bobnar_11 Necenzurirano

Igra Tatjane Bobnar in napad na Roberta Goloba ...

bobnar golob bobo Reporter.si

Padec ministrice Bobnarjeve »plod spletkarjenja ...

Primož Roglič Ekipa24.si

Primož Roglič razkril odlične novice, hkrati pa...

Screenshot_31 Njena.si

Razkrili pravi obraz tekmovalca Kmetije

Luis Enrique Ekipa24.si

Neee, tega ne bi smeli narediti! Tako surovo se je...

Šport Brežice

Brežičan Mitja Petan znova na najvišji stopnički

Piše: R.K.

Čas objave:
28.06.2021 14:01

Mitja Petan se je po štirih letih odsotnosti iz tekmovalnih odrov med elito fitnes in bodybulding tekmovalcev na IBFF Svetovnem prvenstvu v fitnesu in bodybuildingu, ki je potekalo v Kopru, vrnil v svoji absolutno najboljši izvedbi.

Že ob prvem prihodu na oder je v kategoriji Mr. Phisique Tall uspešno opravil z močno konkurenco in se zavihtel na najvišjo stopničko, kar mu je v nadaljevanju dneva prineslo dolgo želeno »PRO Card« in nastop v večernem Pro Mister Phisique, kjer je prav tako osvojil prvo mesto. »Že sama osvojitev PRO Card-a in pridobitev naziva profesionalnega športnika, je izpolnitev mojih sanj, da pa sem se na najvišjo stopničko povzpel že s prvim nastopom dneva, je več, kot sem si drznil pričakovati,« je po izjemnem dosežku povedal Mitja Petan, ki v domačih Brežicah v svojih fitnes prostorih že vrsto let skrbi za izklesane postave in zdrav življenjski slog vseh, ki potrkajo na njegova vrata.

Eden izmed njih, Ali Rashad, je sobotno dogajanje v Kopru prav tako okronal z izjemnimi uspehi, dvema drugima mestoma v kategorijah Mr. Phisique Small in Mr. Fitness Small in tretji mestom v kategoriji Mr. Fitness Model.