franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Šentjernej

FOTO: Brezplačna poletna šola nogometa

Piše: NK Šentjernej

Čas objave:
03.07.2020 12:52

Počitnice so tu, dopusti rahlo vprašljivi, zato je pomembno, kako otroci preživljajo svoj prosti čas . NK Šentjernej organizira Brezplačno poletno šolo nogometa, ki poteka cel mesec julij. Primerna je za otroke od 4. leta. Šola poteka cel mesec, 2x tedensko na nogometnem igrišču v Šentjerneju.

¦Źlanek8.jpg
Nogometni klub Šentjernej
Foto: NK Šentjernej

Pa je šola samo za nogometaše? Ne, šola je za vse otroke, ne glede na znanje nogometa, ki si želijo gibanja in druženja s sovrstniki, tako za dečke, kot tudi za deklice.

Lahko se pridružijo malčki ali pa prekaljeni mački, fantje in deklice. Primerna je tako za predšolske otroke, kot za starejše otroke. Otroke razdelijo v skupine, glede na starost in znanje, potem pa izvajajo različne treninge z žogo, športnimi rekviziti in igro. Trenerji jih skušajo motivirati skozi igro, pokažejo osnovne tehnike in jim dajo izzive, da je otrokom zanimivo. Ne igra se samo nogometa, gre se bolj za igre z žogo, vadbe in na koncu pa še nagrada - nogomet in sladoled. Cilj pa je napolniti igrišče z otroškim vrvežem in smehom.

Vabljeni so vsi otroci, ne le tisti iz Šentjerneja, če so jih starši pripravljeni pripeljati. Med treningom se lahko starši odpravijo po nakupih, gredo na sprehod, na kavico, v sosednji fitness, preberejo knjigo na klopci ali pa opazujejo trening.

S šolo začnejo v torek 7.7.2020 ob 18. uri na nogometnem igrišču Šentjernej.

Če imate otroka, nečaka, vnukinjo ali nekoga, ki bi ga lahko zanimalo, jih kontaktirajte. Šola je brezplačna, vse dodatne informacije pa dobite na info@nk-sentjernej.com, na številki 041600611 ali preko FB strani.

Brezplačna poletna šola nogometa.jpg
Brezplačna poletna šola nogometa
Foto: NK Šentjernej