franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport

Devet medalj na taekwando Pantera Kupu

Piše: R.K.

Čas objave:
11.03.2024 10:35

V soboto se je v sklopu priprav na prihajajoče državno boksarsko prvenstvo, Aleks Vaš iz Fight Club Shony udeležil odprtih boksarskih sparingov, ki so potekali v Konex centru v Ljubljani. Včeraj pa so s taekwondoisti iz Fight Club Shony nastopili na Pantera Kupu v Zagrebu, kjer so v konkurenci 394 tekmovalcev iz 25 klubov iz Slovenije, Hrvaške in BiH, osvojili tri zlate, tri srebrne in tri bronaste medalje.

Med osvajalci medalj velja posebej omeniti Ivo Glogovšek, ki je v konkurenci mlajših kadetinj do 48 kg osvojila zlato medaljo, Donno Vaš, ki se je po 4 zmagah in zlati medalji v kicku deklic 2017, s tremi zmagami prebila do finala tudi v borbah deklic do 24 kg, kjer je za zlato po napornih nastopih žal zmanjkalo moči in se je morala zadovoljiti s srebrom, ter Evito Koritnik, ki se je do finala v borbah deklic do 21 kg, prebila z dvema zmagama in tam žal morala priznati premoč nasprotnici.

V kategoriji kick fantje 2015 je tretjo zlato medaljo klubu prinesel Kristijan Muždekić, slednji je nastopil tudi v borbah, kjer je bil srebrn v kategoriji mlajših kadetih do 30 kg. Bronaste medalje so osvojili Darijan Muždekić (kick dečki 2017), Janis Vaš (borbe dečki do 24 kg) in Miha Tomše (borbe mlajši kadeti do 33 kg), Ameliji Koritnik in Tiji Libenšek pa je tokrat zmanjkalo malce športne sreče in sta žal ostali brez medalj.

Minuli vikend je v Bolgariji potekal olimpijski kvalifikacijski turnir, na katerem si je Patrik Divković priboril nastop olimpijskih igrah v Parizu.

Prihajajoči vikend Fight Club Shony čaka nastop na mednarodnem boksarskem turnirju v Bratislavi, pred iztekom meseca pa bodo nastopili še na Pokalu Rogaške (karateisti) in državnem boksarskem prvenstvu, ki bo v Mariboru.