stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Šport Novo mesto

Dobrodelna rokometna tekma za Anjo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.04.2016 11:59

Bliža se še zadnje dejanje v uspešni sezoni 2015/16. Rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka bodo v soboto pred domačim občinstvom najverjetneje sklenili tekmovanje v 1.SRL . V goste prihaja velenjska zasedba Gorenja, ki si z aktualnimi državnimi prvaki, ekipo RK Celje Pivovarna Laško trenutno deli vrh prvenstvene lestvice.

Krkaši obljubljajo, da bodo, ne glede na trenutni položaj na lestvici, naredili vse, da presenetijo Velenjčane in pokažejo svoj maksimum. Skratka, izračun za preboj med šest najboljših ekip je še vedno možen in je sila preprost- premagati Gorenje. Možnosti so minimane, je pa v športu s kančkom sreče možno prav vse, česar se zavedajo tudi krkaši.

Za rokometaše Krke pa bo tudi tokrat pesti na tribuni stiskala Anja, ki je sicer redna obiskovalka krkinih članskih tekem. Njena zgodba je ganila tudi igralce, zato bodo zadnjo tekmo v sezoni posvetili njej. "Tekma bo dobrodelnega značaja, saj bomo denar od vstopnic namenili Anji za njeno nujno potrebno operacijo v Nemčiji, za katero potrebuje 25.000 evrov, igralci in uprava kluba pa so se v ta namen odpovedali delu svojega honorarja. Prostovoljne prispevke za Anjo bodo lahko oddali tudi tisti, ki sicer že imajo letno vstopnico in vsi, ki se jih je zgodba 23- letne Anje, ki je tudi dekle enega od članskih igralcev , kakorkoli dotaknila in bi ji v želji po čim prejšnjem zdravljenju želeli pomagati -seveda po svojih močeh. Ves zbrani denar bomo Anji predali osebno, saj bo z nami na tekmi.Lahko za konec omenim še, da se bodo na tekmi predstavili tudi plesalci in plesni pari Plesnega centra," je povedala Renata Pršina Jug, predstavnica za stike z javnostjo pri MRK Krka.


Tekma bo v Športni dvorani Marof ob 18. uri.