stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Šport Novo mesto

FOTO & VIDEO: Na Portovalu ekipa Krke premagala ekipo Domžal (3:1)

Piše: Radio Krka

Čas objave:
28.02.2016 12:26

V 23. krogu Prve lige Telekom Slovenije, so nogometaši novomeške Krke gostili ekipo Domžal. Tekma se je zaključila z zmago domačinov s 3:1.

(Foto:prvaliga, Tin H., Milan K.)


Olimpija je premagala Luko Koper z 2:0. Na lestvici vodi Olimpija, Maribor je na drugem mestu, Domžale na 3.. Krka je na 7., Krško je na zadnjem, 10. mestu.


Dolenjci so se na nadaljevanje sezone pripravljali na domačih tleh, nekaj dni pa je zasedba stratega Andreja Kastrevca pripravljenost in formo pilila tudi v slovenski Istri. Kastrevec starejši bo v nadaljevanju sezone edini predstavnik družine, saj se je Žiga Kastrevec preselil na polletno posodo v španski Getafe, v dresu druge ekipe pa se je Dolenjec že dokazal z dvema zadetkoma. Mladi reprezentant Slovenije se ponaša z največ zadetki in nastopi, kakor tudi zadetki v prvoligaški zgodovini kluba, v napadu pa ga bo skušal pomladi nadomestiti Luka Majcen. Na Portoval, ki so ga med zimskim premorom zapustili še Jamilu Collins, Lamin Diallo, Kevin Kauber in Luka Cerar, so se preselili še Mladen Mrakić, Mohammed Kabiru in Matteo Boccaccini, ki smo ga v lanski sezoni spoznali že v dresu Gorice.

Josip Fuček, vezist Krke: »Priprave so bile zelo dobre in mislim, da smo naredili vse, kar je bilo potrebno in kar je bilo v načrtu. Imamo še nekaj dni, da se pripravimo na Domžale, ki so se za našo ekipo pokazale kot najtežji nasprotnik. Mislim, da bo nadaljevanje prvenstva veliko zahtevnejše. Veliko ekip se je dobro okrepilo, vsako tekmo se bo potrebno boriti, a kar lahko obljubim navijačem Krke, je to, da bomo dali vse od sebe, bili še boljši in agresivnejši. Čim hitreje si bomo skušali zagotoviti mirno pomlad.«

Nogomet_Krka_Domzale_28022016(1).mp4