pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Šport Mokronog

FOTO: Krka slavila

Piše: Radio Krka

Čas objave:
01.10.2015 06:01

V osmini finala Pokala Slovenije sta se pomerili ekipi Krke in Maribora Branik. Novomeščanke so na koncu slavile z razliko 12 zadetkov (35:23).

Tekma je bila tokrat odigrana v športni dvorani v Mokronogu, kjer so domače Krkašice v začetku prvega polčasa poskrbele za nalet in takoj povedle s 4:1. Gostje so se le zbrale in uspele izenačiti, kar je domačega stratega takoj dovedlo do prve minute odmora. V nadaljevanju smo spremljali boljšo obrambo domačink, ki so tako spet ušle na nekaj zadetkov prednosti. Na polčas so odšle s 6 zadetki prednosti (16:10).

Svojo prednost so v drugem polčasu po nekaj zaporednih obrambah in hitrimi protinapadi še povišale na 10 zadetkov. Pri gostjah se je v vratih izkazala vratarka, ki je domačinkam preprečila občutnejše povišanje prednosti, pa vendar so Novomeščanke na koncu slavile z razliko 12 zadetkov (35:23).

Pri domačih sta bili strelsko najbolj razpoloženi Urška Vidic in Tjaša Veble, pri gostjah pa Stella Mateša. Vse tri so dosegle po 7 zadetkov.

Krkašice pa že v soboto nadaljujejo z ligaškim tekmovanjem. Na domačih tleh gostijo ekipo iz Celja v športni dvorani Stopiče ob 19. uri.