franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Mokronog/Novo mesto

FOTO: Mokronoški borilni spektakel navdušil, Scorpioni zmagoslavni

Piše: Radio Krka/SCORPION GYM

Čas objave:
30.09.2015 13:19

V ŠD Mokronog je bil v soboto mednarodni športni dogodek Arena Alpe Adria 8. Na borilnem spektaklu po K-1 pravilih, so nastopili borci slovenskih klubov, Srbije in BIH.

((Foto: Fight-Madness)

V polni Športni dvorani Mokronog se je v odličnem vzdušju in ob krepki spodbudi s tribun odvilo 6 profesionalnih in trije amaterski dvoboji.

SCORPION GYM iz Novega mesta se je udeležil tekmovanja z dvema tekmovalcema.
V prvi borbi večera je v amaterskem dvoboju nastopil naš Rok Eršte proti Frani Vukoviču v kategoriji do 100 kg.

Rok je v vseh segmentih borbe nadvladal nasprotnika iz BIH in slavil z enoglasno sodniško odločitvijo s 3:0. Dokazal je, da 5.mesto na Svetovnem pokalu v Bangkoku v konkurenci 101 države ni slučajnost.
Za 100% izkupiček SCORPIONOV pa je v profesionalnem dvoboju poskrbel povratnik v ring Borut Turk v kategoriji do 71kg. Njegov nasprotnik Muamer Halilović je borbo v 2. rundi predal, kar je Borutu prineslo zmago s tehničnim knockoutom.

V ring je na povabilo organizatorja kot častni gost vstopil tudi Ambasador tajskega boksa Mirko Vorkapić, ki je kot vrhunski športnik sporočil mladim, da je pomembneje kot zmagati dati vse od sebe in pokazati v klubu pridobljeno znanje kot so spoštovanje, čast, tradicija, odličnost in fair play, česar nas uči starodavna borilna veščina muaythai-tajski boks.

V glavnem dvoboju večera je slavil Jure Smole z tehničnim KO nad Mirkom Crnovićem v kategoriji do 77 kg. A da bo veselje organizatorja Gregorja Smoleta popolno, so sodniki za najboljšega borca večera razglasili njegovega brata Jureta, ki je prejel pokal mokronoškega župana  Antona Maverja. Župan se je zahvalil organizatorju, da je za mesto dogodka izbral Občino Mokronog- Trebelno. Zahvalil se je tudi podjetjem, ki so se odzvala in finančno pomagala olajšati izvedbo dogodka v kraju.