nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Šport Novo mesto

FOTO: MRK Krka izgubila proti Loki (32:37)

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.11.2015 19:51

V Marofu so danes gostujoči igralci slavili zmago v 11. krogu 1. NLB leasing lige z 37 proti 32.

V prvi tekmi 11. kroga 1. NLB Leasing lige sta se v Novem mestu srečala Krka in Urbanscape Loka, na koncu pa so se dveh zasluženih točk veselili gostje, ki so se na lestvici zdaj izenačili s tokratnimi tekmeci.

Rokometaši iz Škofje Loke so vodili od prve do zadnje minute. V tekmo so vstopili podjetno, zadeli prve tri gole, domačini pa so se prvič približali pri 3:4. Po vodstvu gostov s 5:4 so ti dosegli tri gole po vrsti, v 21. minuti pa povedli z 12:7. Prednost petih golov so držali do 24. minute, do 27. pa so se krkaši še enkrat več vrnili (13:14).

Začetek drugega polčasa je minil v izmeničnem doseganju po dveh golov zapored. V 44. minuti so si gostje priigrali tri gole prednosti (27:24) in tekmece prisili v time-out. Po njem so gol dali igralci Urbanscapa, v 52. minuti pa so vodili že 32:26. S tem so zlomili odpor domače ekipe, ki je sicer še poizkušala, a bližje kot do treh golov zaostanka ni prišla.


Prvi strelec tekme je bil gostujoči igralec Tim Bogdanič-Jenko z desetimi goli, enega manj je dal Andraž Kete, na drugi strani je sta bila sedemkrat uspešna Grega Okleščen in Jernej Papež.

Krka bo naslednjo tekmo igrala prihodnjo nedeljo, ko bo gostila Sevnico, Urbanscape Loko dan prej čaka domači obračun s trebanjskim Trimom.