profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport Novo mesto

FOTO: Prvi turnir v znamenju NTK Krka Novo mesto

Piše: Radio Krka

Čas objave:
06.11.2017 08:01

Nov uspeh za dolenjski namizni tenis. Od šestih možnih pokalov so kar štirje pripadli NTK Krka. 1. Hribar, 2. Novak, 3. Cvetko, 2. Aleksandra Vovk.

Na letošnji prvi TOP turnir za člane in članice, ki ga je odlično izpeljal domači namiznoteniški klub, je NTK Krka poslala svoje štiri člane: v moški konkurenci so se za zmago potegovali Cvetko, Hribar in Novak, med članicami pa Aleksandra Vovk.

Pogled na končno lestvico prvega turnirja je seveda zelo razveseljiv. V obeh konkurencah se je potegovalo po 28 igralk in igralcev, najboljša mesta so pri fantih zasedli predstavniki NTK Krke. Prvi je bil Peter Hribar, ki je osvojil trinajst točk in zabeležil poraz s Cvetkom. Drugo mesto je pripadlo Tilnu Novaku (12) točk, ki je vknjižil dva poraza (Paulin, Hribar), tretji je bil Cvetko (12 točk), ki je moral priznati premoč klubskemu kolegu Novaku in njegovemu soimenjaku A. Novaku.

Pri članicah je dobro igro pokazala Aleksandra Vovk. Z enim samim porazom (Ana Tofant je tudi zmagala) je pristala na drugem mestu in tako prispevala, da je NTK Krka od šestih možnih pokalov domov prinesla kar štiri.

Andrej Ojsteršek Urh: »Na Muti smo gledali dober namizni tenis. Pohvala gre vsem štirim, zlasti pa Cvetku, ki je nastopil poškodovan, a vseeno pristal na tretjem mestu.