Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport

Košarkarji Krke danes gostujejo pri Rogaški

Piše: R.K.

Čas objave:
22.12.2021 07:36

Košarkarji Krke bodo v 12. krogu Lige Nova KBM gostovali pri Rogaški. Tekma bo ob 19. uri, prenos pa na Youtube kanalu KZS.

Krkaši imajo v Ligi Nova KBM 9 zmag in poraz, Slatinčani pa 3 zmage in 7 porazov. Premagali so dvakrat Triglav in enkrat Zlatoroga.

Dalibor Damjanović, trener Krke: »Gostovanja pri Rogaški so za nas že vrsto let težka. Tekme so vedno izenačene in se odločajo v končnicah. Rogaška je slovenski predstavnik v ABA 2 ligi in veliko tekem so izgubili v sami končnici. Mi gremo v Rogaško po zmago. Želimo dvigniti svojo samozavest, saj smo na zadnjem gostovanju v ABA ligi v Podgorici zelo visoko izgubili. Gremo popraviti vtis in Rogaška bo nekakšna predpriprava za tekmo z Igokeo v nedeljo. Od svojih fantov pričakujem, da bodo v tekmo vstopili maksimalno motivirani in zbrani, z željo po zmagi. Želim si, da bi se Stavrov in Thomas še boljše vklopila v igro. Od ostalih, ki so ves čas trenirali, pa želim čim manj nihanj v igri in čim večjo kolektivnost tako v napadu kot v obrambi.«