franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Novo mesto

Krka - Maribor 0:3

Piše: Radio Krka

Čas objave:
24.12.2015 05:29

Odbojkarji Maribora so v tekmi 14. kroga 1. DOL za moške v gosteh premagali Krko s 3:0 (21, 20, 20).

Odbojkarji Maribora so presenetljivo gladko dobili obračun v Novem mestu. Z novimi tremi točkami so prehiteli Triglav na četrtem mestu prvenstvene razpredelnici in naredili velik korak k uvrstitvi v modro skupino. Pri tem jim je obilo pomagal sama Krka, ki ni bila na ravni nekaterih zadnjih predstav, predvsem tistih na domačem igrišču, v napadu ji ni šlo, Luka Brulec in Valentin Turk nista bila razpoložena, Martina Kosmina je dobil nekoliko premalo žog, da bi lahko bistveno pomagal pri izkoristku napada. Tudi Mariborčani v napadu niso blesteli, a ker so bolje servirali in naredili tudi manj napak, so bili nagrajeni s tremi točkami.

Krkaši so tekmo sicer spodbudno začeli, kmalu povedli za dve točki, a že pred prvim tehničnim odmorom zaradi napak zašli v težave in kmalu zaostajali štiri točke. Ko so se približali na točko zaostanka, je že kazalo, da so ujeli ritem, toda ko je bilo treba tekmeca ujeti, so spet storili nekaj napak, tako da so se Mariborčani odlepili.

In tako je bilo še nekajkrat v toku tekme. V drugem nizu sicer ne, saj so ga gostje dobili celo bolj gladko, kot kaže rezultat, saj so vodili že s 17:9, domači so zaostanek nekoliko zmanjšali šele ob koncu. Zato pa se je zgodba prvega niza, nekajkrat ponovila v tretjem. V njem so Štajerci povedli s 5:1, domači pa jih lovili, a uloviti jim jih ni uspelo.